Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Wij zijn een samenwerking gestart met Buddee: een gebruiksvriendelijk online HR-platform voor kleine organisaties en praktijken. Deze slimme software biedt de online werkomgeving van nu door alle personeelszaken te bundelen in een digitaal HR-platform.

Samenwerking met Buddee

Met deze samenwerking kunnen wij onze Incura gebruikers een betrouwbare partner bieden op het gebied van alle personeelszaken (HR en salarisadministratie).

Incura EPD nu samen met HR applicatie Buddee

Buddee biedt een plug & play HR systeem in combinatie met salarisadministratie om de personeelsadministratie voor jou als praktijk zo eenvoudig mogelijk te maken.

In het gebruiksvriendelijke systeem van Buddee zitten diverse belangrijke functionaliteiten. Met de verlof- en verzuimregistratie tools heb je altijd inzicht in de verlof balansen en verzuimpercentages binnen jouw praktijk en door de eenvoudige urenregistratie feature weet je altijd wie wanneer werkzaam is.

Veel praktijken stappen momenteel over naar vaste arbeidscontracten. Ook deze kun je goed bijhouden met het systeem van Buddee door de contracten- en documentenbeheer feature. Bovendien vergeet je als praktijkhouder nooit meer een contractverlenging of een belangrijk moment van één van je collega’s door de slimme reminders!

De mogelijkheden van Buddee op een rijtje
digitaal

  • personeelsdossier
  • verlof- en verzuimmanagement
  • document- en contractbeheer
  • employee self service
  • uren- en overurenregistratie
  • automatische workflows

Wat kost Buddee?

Buddee biedt HR tools voor slechts € 4,- per medewerker per maand, zonder opstartkosten!

Gebruik Buddee nu 6 maanden met 50% korting!

Om deze samenwerking te vieren, krijgen de eerste 20 Incura gebruikers die zich aanmelden, 6 maanden lang 50% korting van Buddee. Deze maanden kan je gebruiken om het platform van Buddee zelf te ervaren voordat je de definitieve keuze maakt om ermee aan de slag te gaan!

Klik hier om een gratis account bij Buddee aan te maken!

Wil je weten of Buddee wat voor jou is?
Neem dan even contact op met Buddee en vermeld hierbij dat je Incura gebruiker bent. Buddee is bereikbaar via 085 808 51 25 of per mail hey@buddee.nl.