Incura GGZ

Alles in één EPD software voor therapeuten in de GGZ

 EPD Software  toegespitst op GGZ praktijken en instellingen

 Minder administratie, meer tijd voor je patiënten

 Uitstekende service

Alle aandacht voor je patiënten met Incura EPD GGZ software

Als therapeut wil je mensen beter maken. Hun geestelijke gezondheid staat voorop. Helpen doe je door te behandelen, niet door te boekhouden. Dat hebben we als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van Incura EPD GGZ, dat specifiek is toegespitst op GGZ praktijken en instellingen. Met Incura GGZ ben je minder tijd kwijt aan je administratie en kun je meer aandacht aan je patiënten besteden. Daar wordt iedereen beter van.

Precies zoals jij het wil

Incura EPD GGZ is geschikt voor alle praktijktypen. We hebben het zo gemaakt dat je het kunt aanpassen naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen zorgpad samenstellen en kiezen uit verschillende sjablonen, of er zelf een maken. Net wat je wilt. En met de app heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens, 24 uur per dag, waar ook ter wereld. Je kiest zelf met welke partij je een koppeling maakt; van beveiligd e-mailen tot VECOZO, alles is mogelijk.

“De helpdesk staat je altijd heel vriendelijk te woord en is echt een helpdesk! De wijze waarop de veranderingen voor de Jeugd GGZ opgepakt zijn, is bewonderenswaardig. Wat een werk om dit weer allemaal goed te laten verlopen. Tot nu toe super tevreden!”

Monique de Rooij, Psychologische Praktijk Leusden

Zo werkt Incura GGZ…

Eenvoudige agenda & activiteit registratie

Geschikt voor BGGZ, SGGZ, JGGZ & OVP

Handige cockpit informatie per EPD

Makkelijk data aanleveren voor DIS, CBS & Akwa GGZ

Stel zelf omzetplafonds in

Koppeling met  ROM zoals Reflectum en TelePsy

Zelf ervaren hoe het werkt?

Specifieke functionaliteiten voor jou als psycholoog

  • EPD GGZ software met elektronische declaratie en facturatie aan alle zorgverzekeraars en gemeenten
  • Koppeling voor het Pilot Zorgclustermodel (SGGZ)
  • Koppeling met een EVS (Elektronisch VoorschrijfSysteem) ter ondersteuning van de medicatievoorschriften
  • Volledige ondersteuning van ambulante zorg voor zowel Volwassenen als Kind & Jeugd
  • Ondersteuning van actuele regelgeving voor Generalistische Basis GGZ (BGGZ) en Specialistische GGZ (SGGZ) en Overig Product (OVP)
  • Dossieropbouw en ondersteuning van alle berichtsoorten binnen de standaard voor de Jeugdzorg (verzoek om toewijzing, toewijzing, start zorg, stop zorg en facturatie/declaratie)
  • Naast reguliere GGZ registratie ook mogelijkheden om supervisie, coaching, mindfulness, scholing apart te registreren door middel van prestatiecodes

Uitstekende service

Wij zijn er voor jou. Dus ook als je vragen hebt. Onze Customer Support kun je bereiken via telefoon, mail, chat en LinkedIn. Ons noodnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

We verzorgen ook verschillende Incura EPD GGZ trainingen om je nader te laten kennismaken met onze software. Bekijk hier het overzicht van onze trainingen op onze Incura Academie.

Binnen 1 minuut een offerte!

Wil je meer tijd besteden aan je patiënten en minder aan de administratie?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor Incura EPD Software GGZ.
Binnen 1 minuut heb je ‘m in je mailbox.

Incura Actueel GGZ

Blog ‘onze’ John op Smarthealth!

Blog ‘onze’ John op Smarthealth!

Onze collega John van Ontwikkeling schrijft sinds kort dagelijks een blog voor het platform Smarthealth. Met de titel 'Kroniek van een Corona thuiswerker' doet hij dagelijks verslag over zijn ervaringen als thuiswerkende ontwikkelaar. Benieuwd naar zijn dagelijkse...

Beeldbellen met je patiënten met Incura!

Beeldbellen met je patiënten met Incura!

Goed nieuws, je kunt nu beveiligd beeldbellen met je patiënten! Voor de oplossing voor beeldbellen werken wij samen met onze partner WeSeeDo. Bij Incura willen we je zoveel mogelijk helpen om je praktijk draaiende te houden. Met beveiligd beeldbellen van WeSeeDo kun...

Maatregelen Corona virus

Maatregelen Corona virus

Gezien de ontwikkelingen rondom het Corona virus COVID-19, hebben wij als bedrijf een aantal aanvullende maatregelen genomen. In ieder geval tot 1 juni zoals ook door de overheid is gecommuniceerd. We nemen deze maatregelen om de continuïteit van Incura voor jou als...

Samen komen we verder

Om koppelingen tussen Incura EPD GGZ en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie psychologen bekend te maken met onze software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en worden, als een van de weinige EPD softwareleveranciers, jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73

© 2019 Incura | site: Ambasco Reclame en Marketing