fbpx

Incura GGZ

Incura EPD GGZ is een alles-in-één softwarepakket voor therapeuten in de GGZ

EPD Software  toegespitst op GGZ praktijken en instellingen

Minder administratie, meer tijd voor je patiënten

Uitstekende service

Alle aandacht voor je patiënten met Incura EPD GGZ software

Als therapeut wil je mensen beter maken. Hun geestelijke gezondheid staat voorop. Helpen doe je door te behandelen, niet door te boekhouden. Dat hebben we als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van Incura EPD GGZ, dat specifiek is toegespitst op GGZ praktijken en instellingen. Met Incura GGZ ben je minder tijd kwijt aan je administratie en kun je meer aandacht aan je patiënten besteden. Daar wordt iedereen beter van.

Precies zoals jij het wil

Incura EPD GGZ is geschikt voor alle praktijktypen. We hebben het zo gemaakt dat je het kunt aanpassen naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen zorgpad samenstellen en kiezen uit verschillende sjablonen, of er zelf een maken. Net wat je wilt. Heldere patiënten registratie software en met de app heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens, 24 uur per dag, waar ook ter wereld. Je kiest zelf met welke partij je een koppeling maakt; van beveiligd e-mailen tot VECOZO, alles is mogelijk.

“De helpdesk staat je altijd heel vriendelijk te woord en is echt een helpdesk! De wijze waarop de veranderingen voor de Jeugd GGZ opgepakt zijn, is bewonderenswaardig. Wat een werk om dit weer allemaal goed te laten verlopen. Tot nu toe super tevreden!”

Monique de Rooij, Psychologische Praktijk Leusden

Zo werkt Incura EPD voor GGZ…

Eenvoudige agenda & activiteit registratie

Geschikt voor BGGZ, SGGZ, JGGZ & OVP

Handige cockpit informatie per EPD

Makkelijk data aanleveren voor DIS, CBS & Akwa GGZ

Stel zelf omzetplafonds in

Koppeling met  ROM zoals Reflectum en TelePsy

Zelf ervaren hoe het werkt?

Specifieke functionaliteiten voor jou als psycholoog

  • EPD GGZ software met elektronische declaratie en facturatie aan alle zorgverzekeraars en gemeenten
  • Koppeling voor het Pilot Zorgclustermodel (SGGZ)
  • Koppeling met een EVS (Elektronisch VoorschrijfSysteem) ter ondersteuning van de medicatievoorschriften
  • Volledige ondersteuning van ambulante zorg voor zowel Volwassenen als Kind & Jeugd
  • Ondersteuning van actuele regelgeving voor Generalistische Basis GGZ (BGGZ) en Specialistische GGZ (SGGZ) en Overig Product (OVP)
  • Dossieropbouw en ondersteuning van alle berichtsoorten binnen de standaard voor de Jeugdzorg (verzoek om toewijzing, toewijzing, start zorg, stop zorg en facturatie/declaratie)
  • Naast reguliere GGZ registratie ook mogelijkheden om supervisie, coaching, mindfulness, scholing apart te registreren door middel van prestatiecodes

Uitstekende service

Wij zijn er voor jou. Dus ook als je vragen hebt. Onze Customer Support kun je bereiken via telefoon, mail, chat en LinkedIn. Ons noodnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

We verzorgen ook verschillende Incura EPD GGZ trainingen om je nader te laten kennismaken met onze software. Bekijk hier het overzicht van onze trainingen op onze Incura Academie.

Binnen 1 minuut een offerte!

Wil je meer tijd besteden aan je patiënten en minder aan de administratie?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor Incura EPD Software GGZ.
Binnen 1 minuut heb je ‘m in je mailbox.

Incura Actueel GGZ

Overstap berichtenstandaard iJW versie 2.4 naar versie 3.0

Overstap berichtenstandaard iJW versie 2.4 naar versie 3.0

De standaard iJW3.0 wordt vanaf 4 januari 2021 actief en leidt tot een aantal belangrijke veranderingen. Niet alleen voor onze Incura software maar mogelijk ook voor de processen in jouw praktijk. Goed om te weten De release omvat namelijk niet alleen wijzigingen in...

Koppeling met ZorgDomein is live!

Koppeling met ZorgDomein is live!

Via deze koppeling ontvangt jouw praktijk bij een verwijzing via ZorgDomein automatisch alle medisch relevante gegevens snel en foutloos in het patiëntendossier.Wat kun je als Incura gebruiker met ZorgDomein?ZorgDomein is een online platform waar zorgvraag en...

Liever je facturatie uitbesteden?

Liever je facturatie uitbesteden?

Vind je het ook zo’n werk om maandelijks de Jeugd GGZ te factureren? Dan hebben wij wellicht de oplossing. Wij bieden nu een dienst aan waarmee we je de maandelijkse facturatie volledig uit handen nemen. Wat kunnen wij voor je verzorgen? de maandelijkse facturatie de...

Samen komen we verder

Om koppelingen tussen Incura EPD GGZ en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie psychologen bekend te maken met onze software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan.