fbpx

Incura Ergo

Alles in één ergotherapie software

Software specifiek toegespitst op de ergotherapiepraktijk

Minder administratie, meer tijd voor je patiënten

Uitstekende service

Alle aandacht voor je patiënten

Als ergotherapeut wil je mensen helpen om zelfstandig te leven. Dat is goed voor hun zelfvertrouwen en psychische gezondheid. Helpen doe je door te behandelen, niet door te boekhouden. Dat hebben we als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van Incura Ergotherapie software, dat specifiek is toegespitst op de ergotherapiepraktijk. Met Incura Ergo ben je minder tijd kwijt aan je cliënten administratie en kun je meer aandacht aan je patiënten besteden. Daar wordt iedereen beter van.

Precies zoals jij het wil

Incura Ergo is geschikt voor alle praktijktypen. We hebben het zo gemaakt dat je het kunt aanpassen naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen zorgpad samenstellen en kiezen uit verschillende sjablonen, of er zelf een maken. Net wat je wilt. En met de app heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens, 24 uur per dag, waar ook ter wereld. Je kiest zelf met welke partij je een koppeling maakt; van beveiligd e-mailen tot PREM, alles is mogelijk.

“Incura heeft een overzichtelijk dashboard. Een duidelijke opbouw met handige toepassingen voor DTE en het opstellen van de doelen. Met de Incura Ergotherapie app kan ik makkelijk bij mijn agenda en foto’s uploaden in mijn dossiers. Verder kan ik veel instellen zoals ik het zelf wil hebben, prettig!”

Nynke Sietsche Lettinga, Ergotherapiepraktijk Lettinga, Haren

Zo werkt Incura Ergotherapie software…

Koppel eenvoudig je videobestanden

Vrije formulieren voor eigen notities

Meetinstrumenten zoals COPM

Incura Pro App voor onderweg

Geïntegreerd
PEO-model
(Kwaliteitsnetwerk Ketp)

Check gemakkelijk de polisinformatie

Zelf ervaren hoe het werkt?

Specifieke functionaliteiten voor jou als ergotherapeut

  • Mogelijkheid om behandeljournaal op basis van PEO vast te leggen

  • Standaard COMP meetinstrument beschikbaar na nulmeting onderzoeksformulier

  • Ook geschikt voor kinderergotherapie

  • Ondersteunt de eisen van EN en Ketp

  • Voldoet aan de criteria voor beheer audits en plus audits

  • Incura Pro App (therapeuten app) om agenda te benaderen, afspraken/ notities toe te voegen, journaal bij te werken, metingen/vragenlijsten te raadplegen en foto’s en andere media te uploaden in dossiers

  • Geïntegreerde COV-check via VECOZO

Uitstekende service

Wij zijn er voor jou. Dus ook als je vragen hebt. Onze Customer Support kun je bereiken via telefoon, mail, chat en LinkedIn. Ons noodnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

We verzorgen ook verschillende Incura Ergotherapie Software gebruikstrainingen om je nader te laten kennismaken met onze ergotherapie software. Bekijk hier het overzicht van onze trainingen op onze Incura Academie.

Binnen 1 minuut een offerte!

Wil je meer tijd besteden aan je patiënten en minder aan de cliënten administratie?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor Incura Ergotherapie software
Binnen 1 minuut heb je ‘m in je mailbox.

Incura Actueel Ergo

Aangepaste openingstijden feestdagen

Aangepaste openingstijden feestdagen

De komende tijd staan er diverse feestdagen op de kalender. Tijdens deze bijzondere dagen zijn onze openingstijden aangepast. We informeren je hier graag over deze aangepaste openingstijden. 17 december | Online Kerstfeestje medewerkers Incura | je kunt ons tot 15.00...

Koppeling met ZorgDomein is live!

Koppeling met ZorgDomein is live!

Via deze koppeling ontvangt jouw praktijk bij een verwijzing via ZorgDomein automatisch alle medisch relevante gegevens snel en foutloos in het patiëntendossier.Wat kun je als Incura gebruiker met ZorgDomein?ZorgDomein is een online platform waar zorgvraag en...

Liever je facturatie uitbesteden?

Liever je facturatie uitbesteden?

Vind je het ook zo’n werk om maandelijks de Jeugd GGZ te factureren? Dan hebben wij wellicht de oplossing. Wij bieden nu een dienst aan waarmee we je de maandelijkse facturatie volledig uit handen nemen. Wat kunnen wij voor je verzorgen? de maandelijkse facturatie de...

Samen komen we verder

Om koppelingen tussen Incura Ergotherapie software en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie ergotherapeuten bekend te maken met onze software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan.