Incura Ergo

Alles in één ergotherapie software

Software specifiek toegespitst op de ergotherapiepraktijk

Minder administratie, meer tijd voor je patiënten

Uitstekende service

Alle aandacht voor je patiënten

Als ergotherapeut wil je mensen helpen om zelfstandig te leven. Dat is goed voor hun zelfvertrouwen en psychische gezondheid. Helpen doe je door te behandelen, niet door te boekhouden. Dat hebben we als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van Incura Ergotherapie software, dat specifiek is toegespitst op de ergotherapiepraktijk. Met Incura Ergo ben je minder tijd kwijt aan je cliënten administratie en kun je meer aandacht aan je patiënten besteden. Daar wordt iedereen beter van.

Precies zoals jij het wil

Incura Ergo is geschikt voor alle praktijktypen. We hebben het zo gemaakt dat je het kunt aanpassen naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen zorgpad samenstellen en kiezen uit verschillende sjablonen, of er zelf een maken. Net wat je wilt. En met de app heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens, 24 uur per dag, waar ook ter wereld. Je kiest zelf met welke partij je een koppeling maakt; van beveiligd e-mailen tot PREM, alles is mogelijk.

“Incura heeft een overzichtelijk dashboard. Een duidelijke opbouw met handige toepassingen voor DTE en het opstellen van de doelen. Met de Incura Ergotherapie app kan ik makkelijk bij mijn agenda en foto’s uploaden in mijn dossiers. Verder kan ik veel instellen zoals ik het zelf wil hebben, prettig!”

Nynke Sietsche Lettinga, Ergotherapiepraktijk Lettinga, Haren

Powered by Abakus

  Incura Pro App,
  dé praktische therapeuten app

   Met de praktische Incura Pro App kun je tijdens je behandelingen naast foto’s en video’s ook audiobestanden opnemen en koppelen aan het behandeldossier.

    • Helemaal gratis voor elke Incura gebruiker
    • 24/7 beschikbaar en overal toegang tot jouw Incura op je mobiel en tablet
    • Geschikt voor iOS (Apple) en Android
    • Inloggen via Touch ID (vingerafdruk), Face ID (gezichtsherkenning) of met een zelf gekozen pincode
    • Ondersteuning op afstand via Teamviewer

    Een paar belangrijke functionaliteiten…

    agenda

    Slimme en veelzijdige agenda

    Met onze overzichtelijke agenda kun je effectief je tijd indelen voor een efficiënte praktijkvoering. Het aanmaken van aanmeldingen en het inplannen van afspraken gaat snel en makkelijk. En je past de agenda volledig naar je eigen wensen aan!

    dashboard

    Eenvoudig en overzichtelijk dashboard

    Vanuit het Incura dashboard navigeer je eenvoudig in jouw Incura. Met één klik zoek je naar een patiënt, open je de agenda, bekijk je je taken van die dag of doorloop je de aanmeldingen. Ook klik je direct door naar je declaraties en boekhouding.

    correspondentietool

    Handige correspondentie module

    Met de correspondentie module kun je eenvoudig correspondentie sturen naar patiënten en relaties. Beveiligd mailen kan via ZorgMail. Creëer je eigen sjablonen met de samenvoegvelden die automatisch gevuld worden met gegevens uit het dossier.

    flexibel zorgpad

    Flexibel zorgpad

    Zorgpaden kun je flexibel inrichten zodat je patiëntenadministratie aansluit op jouw persoonlijke werkwijze. Je beschikt over een compleet webbased zorgdossier. De formulieren sluiten naadloos aan bij de richtlijnen.

    boekhouding

    Geïntegreerde declaratie en boekhouding

    In Incura kun je ook factureren, declareren en gebruik maken van de standaard koppeling met de volledig geïntegreerde professionele boekhoudsoftware die bijna alles zelf doet. Je boekhouder krijgt een gratis account.

    meetinstrument

    De juiste meetinstrumenten

    Met de juiste meetinstrumenten zoals die van de COPM kun je direct aan de slag in Incura. Je patiënt kan thuis zelf de vragenlijsten invullen die jij via het patiëntenportaal beschikbaar stelt.

    epd software incura agenda

    Geïntegreerde educatieve animaties

    Eenvoudig de anatomie uitleggen aan je patiënt door gebruik te maken van de geïntegreerde educatieve animaties. In het patiëntenportaal kun je deze animaties beschikbaar maken voor je patiënt.

    Zelf ervaren hoe onze software voor ergotherapie werkt?
    Vraag een proefaccount aan!

    Specifieke functionaliteiten voor jou als ergotherapeut

    • Mogelijkheid om behandeljournaal op basis van PEO vast te leggen

    • Standaard COMP meetinstrument beschikbaar na nulmeting onderzoeksformulier

    • Ook geschikt voor kinderergotherapie

    • Ondersteunt de eisen van EN en Ketp

    • Voldoet aan de criteria voor beheer audits en plus audits

    • Incura Pro App (therapeuten app) om agenda te benaderen, afspraken/ notities toe te voegen, journaal bij te werken, metingen/vragenlijsten te raadplegen en foto’s en andere media te uploaden in dossiers

    • Geïntegreerde COV-check via VECOZO

    Uitstekende service

    Wij zijn er voor jou. Dus ook als je vragen hebt. Onze Customer Support kun je bereiken via telefoon, mail, chat en LinkedIn. Ons noodnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

    We verzorgen ook verschillende Incura Ergotherapie Software gebruikstrainingen om je nader te laten kennismaken met onze ergotherapie software. Bekijk hier het overzicht van onze trainingen op onze Incura Academie.

    Binnen 1 minuut een offerte!

    Wil je meer tijd besteden aan je patiënten en minder aan de cliënten administratie?
    Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor Incura Ergotherapie software
    Binnen 1 minuut heb je ‘m in je mailbox.

    Nieuws

    Blog

    Samen komen we verder

    Om koppelingen tussen Incura Ergotherapie software en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie ergotherapeuten bekend te maken met onze software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan.