Incura Logo

Alles in één software voor logopedie

Logopedie software, specifiek toegespitst op de logopediepraktijk

Minder administratie, meer tijd voor je patiënten

Uitstekende service

Alle aandacht voor je patiënten

Als logopedist wil je mensen helpen om goed te communiceren. Dan zie je ze groeien. Helpen doe je door te behandelen, niet door te boekhouden. Dat hebben we als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van Incura Logo, logopedie software die specifiek is toegespitst op de logopediepraktijk. Met Incura Logopedie Software ben je minder tijd kwijt aan je administratie en kun je meer aandacht aan je patiënten besteden. Daar wordt iedereen beter van.

Precies zoals jij het wil

Incura Logo is geschikt voor alle praktijktypen. We hebben onze administratie software voor logopedie zo gemaakt dat je het kunt aanpassen naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen zorgpad samenstellen en kiezen uit verschillende sjablonen, of er zelf een maken. Net wat je wilt. En met de app heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens, 24 uur per dag, waar ook ter wereld. Je kiest zelf met welke partij je een koppeling maakt; van beveiligd e-mailen tot PREM, alles is mogelijk.

“Ik voel me een enorme digibeet, maar ik heb wèl verstand van logopedie. Incura vind ik zeer gebruiksvriendelijk en het logopedie software programma voldoet aan alle eisen. De helpdeskmedewerkers zijn vriendelijk en geduldig. Ik ben een zeer tevreden klant en adviseer Incura bij collega’s.”

Gusta Boxman, Logopedie Praktijk Boxman, Zuidhorn

Powered by Abakus

  Incura Pro App,
  dé praktische therapeuten app

   Met de praktische Incura Pro App kun je tijdens je behandelingen naast foto’s en video’s ook audiobestanden opnemen en koppelen aan het behandeldossier.

    • Helemaal gratis voor elke Incura gebruiker
    • 24/7 beschikbaar en overal toegang tot jouw Incura op je mobiel en tablet
    • Geschikt voor iOS (Apple) en Android
    • Inloggen via Touch ID (vingerafdruk), Face ID (gezichtsherkenning) of met een zelf gekozen pincode
    • Ondersteuning op afstand via Teamviewer

    Een paar belangrijke functionaliteiten…

    agenda

    Slimme en veelzijdige agenda

    Met onze overzichtelijke agenda kun je effectief je tijd indelen voor een efficiënte praktijkvoering. Het aanmaken van aanmeldingen en het inplannen van afspraken gaat snel en makkelijk. En je past de agenda volledig naar je eigen wensen aan!

    dashboard

    Eenvoudig en overzichtelijk dashboard

    Vanuit het Incura dashboard navigeer je eenvoudig in jouw Incura. Met één klik zoek je naar een patiënt, open je de agenda, bekijk je je taken van die dag of doorloop je de aanmeldingen. Ook klik je direct door naar je declaraties en boekhouding.

    correspondentietool

    Handige correspondentie module

    Met de correspondentie module kun je eenvoudig correspondentie sturen naar patiënten en relaties. Beveiligd mailen kan via ZorgMail. Creëer je eigen sjablonen met de samenvoegvelden die automatisch gevuld worden met gegevens uit het dossier.

    flexibel zorgpad

    Flexibel zorgpad

    Zorgpaden kun je flexibel inrichten zodat je patiëntenadministratie aansluit op jouw persoonlijke werkwijze. Je beschikt over een compleet webbased zorgdossier. De formulieren sluiten naadloos aan bij de richtlijnen.

    boekhouding

    Geïntegreerde declaratie en boekhouding

    In Incura kun je ook factureren, declareren en gebruik maken van de standaard koppeling met de volledig geïntegreerde professionele boekhoudsoftware die bijna alles zelf doet. Je boekhouder krijgt een gratis account.

    meetinstrument

    Kwaliteitstoets en audit

    Alle relevante en mogelijk relevante velden zijn gemarkeerd in Incura volgens de NVLF richtlijn Dossiervorming 2019. Verder geeft Incura aan welke informatie benodigd is voor de kwaliteitstoets. En Incura controleert of het dossier audit proof is met de handige controle functie.

    epd software incura agenda

    Koppeling met Nivel zorgregistraties 1e lijn

    Met Incura kun je data aan NIVEL Zorgregistratie aanleveren, per patiënt. Dit is afhankelijk van de toestemming van de patiënt. Voor de aanleveringen ontvang je van de NVLF accreditatiepunten.

    epd software incura agenda

    Volledig geïntegreerde TOS module

    Met de volledig geïntegreerde TOS module geeft Incura tijdens de behandeling stap voor stap aan wat de aanbevelingen zijn volgens de TOS richtlijn. Zie het als een handige checklist die aangeeft of je alle stappen uit de richtlijn hebt gevolgd bij een patiënt met (vermoedelijke) TOS.

    Zelf ervaren hoe onze software voor logopedie werkt?

    Vraag een proefaccount aan!

    Specifieke functionaliteiten voor jou als logopedist

    • Geïntegreerde Kwaliteitstoetscontrole

    • De beschikking over diverse meetinstrumenten.

    • Koppeling PREM met Qualiview, Mediquest en QDNA

    • Geïntegreerde COV-check via VECOZO

    • Handige correspondentiemodule met automatische vulling vanuit het dossier
    • Makkelijk implementeren van tarieven (via de jaarwerk functionaliteit)

    • Incura Pro App (therapeuten app) om agenda te benaderen, afspraken of notities toe te voegen, journaal bij te werken, metingen/vragenlijsten te raadplegen en foto’s en andere media te uploaden in dossiers

    Uitstekende service

    Wij zijn er voor jou. Dus ook als je vragen hebt. Onze Customer Support kun je bereiken via telefoon, mail, chat en LinkedIn. Ons noodnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

    We verzorgen ook verschillende Incura trainingen om je nader te laten kennismaken met onze logopedie software. Bekijk hier het overzicht van onze trainingen op onze Incura Academie.

    Binnen 1 minuut een offerte!

    Wil je meer tijd besteden aan je patiënten en minder aan de administratie?
    Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor Incura Logo.
    Binnen 1 minuut heb je ‘m in je mailbox.

    Nieuws

    Blog

    Samen komen we verder

    Om koppelingen tussen Incura Logopedie software en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie logopedisten bekend te maken met onze software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan.