fbpx

Incura Logo

Alles in één software voor logopedie

 Logopedie software, specifiek toegespitst op de logopediepraktijk

 Minder administratie, meer tijd voor je patiënten

 Uitstekende service

Alle aandacht voor je patiënten

Als logopedist wil je mensen helpen om goed te communiceren. Dan zie je ze groeien. Helpen doe je door te behandelen, niet door te boekhouden. Dat hebben we als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van Incura Logo, logopedie software die specifiek is toegespitst op de logopediepraktijk. Met Incura Logopedie Software ben je minder tijd kwijt aan je administratie en kun je meer aandacht aan je patiënten besteden. Daar wordt iedereen beter van.

Precies zoals jij het wil

Incura Logo is geschikt voor alle praktijktypen. We hebben onze administratie software voor logopedie zo gemaakt dat je het kunt aanpassen naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen zorgpad samenstellen en kiezen uit verschillende sjablonen, of er zelf een maken. Net wat je wilt. En met de app heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens, 24 uur per dag, waar ook ter wereld. Je kiest zelf met welke partij je een koppeling maakt; van beveiligd e-mailen tot PREM, alles is mogelijk.

“Ik voel me een enorme digibeet, maar ik heb wèl verstand van logopedie. Incura vind ik zeer gebruiksvriendelijk en het logopedie software programma voldoet aan alle eisen. De helpdeskmedewerkers zijn vriendelijk en geduldig. Ik ben een zeer tevreden klant en adviseer Incura bij collega’s.”

Gusta Boxman, Logopedie Praktijk Boxman, Zuidhorn

Zo werkt Incura Logo…

Volledige geïntegreerde TOS module

Koppel eenvoudig je audiobestanden

Gebruik de Incura Pro App voor onderweg

Beschikking over de juiste meetinstrumenten

Koppeling met NIVEL Zorgregistraties eerste lijn

SMS en E-mail service

Zelf ervaren hoe het werkt?

Specifieke functionaliteiten voor jou als logopedist

  • Geïntegreerde Kwaliteitstoetscontrole

  • De beschikking over diverse meetinstrumenten.

  • Koppeling PREM met Qualiview, Mediquest en QDNA

  • Geïntegreerde COV-check via VECOZO

  • Handige correspondentiemodule met automatische vulling vanuit het dossier
  • Makkelijk implementeren van tarieven via de jaarwerk functionaliteit

  • Incura Pro App (therapeuten app) om agenda te benaderen, afspraken/ notities toe te voegen, journaal bij te werken, metingen/vragenlijsten te raadplegen en foto’s en andere media te uploaden in dossiers

Uitstekende service

Wij zijn er voor jou. Dus ook als je vragen hebt. Onze Customer Support kun je bereiken via telefoon, mail, chat en LinkedIn. Ons noodnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

We verzorgen ook verschillende Incura trainingen om je nader te laten kennismaken met onze logopedie software. Bekijk hier het overzicht van onze trainingen op onze Incura Academie.

Binnen 1 minuut een offerte!

Wil je meer tijd besteden aan je patiënten en minder aan de administratie?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor Incura Logo.
Binnen 1 minuut heb je ‘m in je mailbox.

Incura Actueel Logo

Handige managementinformatie beschikbaar in Incura!

In Incura Logo, Fysio, Ergo en OT kun je managementinformatie over je praktijk eenvoudig opvragen.Op het Incura dashboard bij ‘Overzichten en statistieken’ vind je deze optie in het vak ‘Management’. Klik op deze optie en je vindt daarna alle statistieken via het...

Samen met de NVLF werken we aan lastenverlichting!

Verlichting van administratieve lasten voor logopedisten door het handig inzetten van EPD-software. Dat was het onderwerp van een kort geleden gehouden bijeenkomst van de NVLF waar wij, Incura, als partner van de NVLF aan deelnamen.Uit deze bijeenkomst is een eerste...

Samen komen we verder

Om koppelingen tussen Incura Logopedie software en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie logopedisten bekend te maken met onze software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en worden, als een van de weinige epd softwareleveranciers, jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73

© 2019 Incura | site: Ambasco Reclame en Marketing