fbpx

Incura Logo

Alles in één software voor logopedie

Logopedie software, specifiek toegespitst op de logopediepraktijk

Minder administratie, meer tijd voor je patiënten

Uitstekende service

Alle aandacht voor je patiënten

Als logopedist wil je mensen helpen om goed te communiceren. Dan zie je ze groeien. Helpen doe je door te behandelen, niet door te boekhouden. Dat hebben we als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van Incura Logo, logopedie software die specifiek is toegespitst op de logopediepraktijk. Met Incura Logopedie Software ben je minder tijd kwijt aan je administratie en kun je meer aandacht aan je patiënten besteden. Daar wordt iedereen beter van.

Precies zoals jij het wil

Incura Logo is geschikt voor alle praktijktypen. We hebben onze administratie software voor logopedie zo gemaakt dat je het kunt aanpassen naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen zorgpad samenstellen en kiezen uit verschillende sjablonen, of er zelf een maken. Net wat je wilt. En met de app heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens, 24 uur per dag, waar ook ter wereld. Je kiest zelf met welke partij je een koppeling maakt; van beveiligd e-mailen tot PREM, alles is mogelijk.

“Ik voel me een enorme digibeet, maar ik heb wèl verstand van logopedie. Incura vind ik zeer gebruiksvriendelijk en het logopedie software programma voldoet aan alle eisen. De helpdeskmedewerkers zijn vriendelijk en geduldig. Ik ben een zeer tevreden klant en adviseer Incura bij collega’s.”

Gusta Boxman, Logopedie Praktijk Boxman, Zuidhorn

Zo werkt Incura Logo…

Volledige geïntegreerde TOS module

Koppel eenvoudig je audiobestanden

Gebruik de Incura Pro App voor onderweg

Beschikking over de juiste meetinstrumenten

Koppeling met NIVEL Zorgregistraties eerste lijn

SMS en E-mail service

Zelf ervaren hoe het werkt?

Specifieke functionaliteiten voor jou als logopedist

  • Geïntegreerde Kwaliteitstoetscontrole

  • De beschikking over diverse meetinstrumenten.

  • Koppeling PREM met Qualiview, Mediquest en QDNA

  • Geïntegreerde COV-check via VECOZO

  • Handige correspondentiemodule met automatische vulling vanuit het dossier
  • Makkelijk implementeren van tarieven (via de jaarwerk functionaliteit)

  • Incura Pro App (therapeuten app) om agenda te benaderen, afspraken of notities toe te voegen, journaal bij te werken, metingen/vragenlijsten te raadplegen en foto’s en andere media te uploaden in dossiers

Uitstekende service

Wij zijn er voor jou. Dus ook als je vragen hebt. Onze Customer Support kun je bereiken via telefoon, mail, chat en LinkedIn. Ons noodnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

We verzorgen ook verschillende Incura trainingen om je nader te laten kennismaken met onze logopedie software. Bekijk hier het overzicht van onze trainingen op onze Incura Academie.

Binnen 1 minuut een offerte!

Wil je meer tijd besteden aan je patiënten en minder aan de administratie?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor Incura Logo.
Binnen 1 minuut heb je ‘m in je mailbox.

Nieuws

Blog

Samen komen we verder

Om koppelingen tussen Incura Logopedie software en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie logopedisten bekend te maken met onze software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan.