Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg
Home 5 Functionaliteiten

Alle functionaliteiten van Incura overzichtelijk op een rij

Veelzijdige agenda

Met onze overzichtelijke agenda kun je effectief je tijd indelen voor een efficiënte praktijkvoering. Het aanmaken van aanmeldingen en het inplannen van afspraken gaat snel en makkelijk. En je past de agenda volledig naar je eigen wensen aan!

Eenvoudig en overzichtelijk dashboard

Vanuit het Incura dashboard navigeer je eenvoudig in jouw Incura. Met één klik zoek je naar een patiënt, open je de agenda, bekijk je je taken van die dag of doorloop je de aanmeldingen. Ook klik je direct door naar je declaraties en boekhouding.

Handige correspondentiemodule

Met de correspondentie module kun je eenvoudig correspondentie sturen naar patiënten en relaties. Beveiligd mailen kan via ZorgMail. Creëer je eigen sjablonen met de samenvoegvelden die automatisch gevuld worden met gegevens uit het dossier.

Incura Pro App, de praktische therapeuten app

Met de praktische Incura Pro app, speciaal voor zorgverleners heb je altijd en overal toegang tot je agenda en dossiers. Om afspraken te maken, journaals bij te werken, metingen te raadplegen en media te uploaden.

Flexibel zorgpad

Zorgpaden kun je flexibel inrichten zodat je patiëntenadministratie aansluit op jouw persoonlijke werkwijze. Je beschikt over een compleet webbased zorgdossier. De formulieren sluiten naadloos aan bij de richtlijnen.

Geïntegreerde declaratie en boekhouding

In Incura kun je ook factureren, declareren en gebruik maken van de standaard koppeling met de volledig geïntegreerde professionele boekhoudsoftware die bijna alles zelf doet. Je boekhouder krijgt een gratis account.

De juiste meetinstrumenten en actuele richtlijnen

Meer dan 1000 vragenlijsten en instrumenten om mee te werken of je patiënt thuis te laten invullen via het Patiënten Portaal. Ook beschik je over de meest actuele richtlijnen zoals de Richtlijn Dossiervoering 2019 KNGF.

Educatieve animaties en geïntegreerde koppeling Fytek

Met de huiswerkoefeningen van Fytek maak je een gemakkelijk oefenschema voor je patiënten. Daarnaast kun je met de educatieve animaties je patiënt eenvoudig de anatomie uitleggen van een bepaalde structuur.

Kwaliteitstoets en audit

Alle relevante en mogelijk relevante velden zijn gemarkeerd in Incura volgens de NVLF richtlijn Dossiervorming 2019. Verder geeft Incura aan welke informatie benodigd is voor de kwaliteitstoets. En Incura controleert of het dossier audit proof is met de handige controle functie.

Dossiervoering volgens VVOCM Verslaglegging 2018

In Incura is de kwaliteitsondersteuning overzichtelijk met de gemarkeerde velden die voor de VVOCM richtlijn verslaglegging 2018 relevant en mogelijk relevant zijn. Zo weet je zeker dat je dossier volledig is, conform de richtlijn.   

Koppeling met Nivel zorgregistraties 1e lijn

Met Incura kun je data aan NIVEL Zorgregistratie aanleveren, per patiënt. Dit is afhankelijk van de toestemming van de patiënt. Voor de aanleveringen ontvang je van de NVLF accreditatiepunten.

Volledig geïntegreerde TOS module

Met de volledig geïntegreerde TOS module geeft Incura tijdens de behandeling stap voor stap aan wat de aanbevelingen zijn volgens de TOS richtlijn. Zie het als een handige checklist die aangeeft of je alle stappen uit de richtlijn hebt gevolgd bij een patiënt met (vermoedelijke) TOS.

EPD Zorgdossier

Compleet webbased zorgdossier. Zorgpaden kun je flexibel inrichten zodat je patiëntenadministratie aansluit op jouw persoonlijke werkwijze.

Het laatste nieuws, blog en ontwikkelingen in de zorg

Zorgprestatiemodel facturatie, 3 veelgestelde vragen

Met de komst van het zorgprestatiemodel (ZPM) is er een nieuwe prestatiebekostiging binnen de GGZ. De prestaties ...

Tip hoe activeer je een nieuw gebruikersaccount

Heb je een extra gebruikersaccount aangevraagd? Dan wil je uiteraard graag zo snel mogelijk je nieuwe ...

Het zorgprestatiemodel in incura

  Het Zorgprestatiemodel is vanaf 2022 de nieuwe bekostiging voor de geestelijke gezondheidszorg. De DBC’s ...

Van net afgestudeerd naar nieuwe praktijkhouder

Marloes Rijken studeerde in de zomer van 2017 af en in de zomer van 2018 begon ze als praktijkhouder bij ...

Koppeling QDNA PREM beschikbaar in Incura

De koppeling met PREM aanbieder, QDNA, is nu beschikbaar in Incura. Klantervaringen meten in Incura kan naast ...

WIST JE DAT… je zelf particuliere tarieven kunt toevoegen en wijzigen?

Lukt het niet om het juiste bedrag te factureren aan je patiënt? Je kunt eenvoudig zelf de particuliere ...