Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Specialisten in innovatieve software voor de zorg

Samen de zorg verbeteren

Incura is onderdeel Health Cloud Initiative, dat EPD software ontwikkelt voor professionals in de zorg. Het doel is om de zorg in Nederland te verbeteren. Dat doen we door therapeuten te ontlasten met slimme en gebruiksvriendelijke software: doordat je minder tijd kwijt bent aan je administratie, hou je meer tijd over voor je patiënten en kun je beter behandelen. We richten ons met name op GGZ-specialisten, logopedisten, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en multidisciplinaire praktijken.

Home 5 Over Incura ons verhaal

Software met hart en ziel

Vanaf het allereerste begin in 1996 zijn we bezig met vernieuwen en verbeteren. Omdat we het ongemak van therapeuten voelen. Als therapeut wil je niet ‘boekhouden’ maar behandelen. Je wilt zoveel mogelijk aandacht aan je patiënten besteden. Bij de ontwikkeling van onze software houden we dat voor ogen. Tegelijkertijd zijn we gepassioneerd van techniek. We vinden het mooi om de grenzen op te zoeken en te kijken wat er allemaal mogelijk is, en passen het toe als therapeuten en patiënten er beter van worden.

7500 zorgverleners, ruim 2 miljoen patiënten

In Nederland maken we met onze software voor een groot aantal zorgverleners en patiënten het verschil. Dat doen we met veel plezier en ruim 30 medewerkers, van wie velen een achtergrond in de zorg hebben. Zij weten waar het in de dagelijkse praktijk om draait. Wat je belangrijk vindt, waar je tegenaan loopt, dat soort zaken. Onze software ontwikkelen we altijd vanuit jouw behoeften en die van je patiënten. Je vindt ons kantoor in Haarlem aan het Spaarne.

Zorgverleners in Nederland

Patiënten

Werken bij Incura

Incura is een softwareoplossing van Health Cloud Initiative. We ontwikkelen al ruim 20 jaar software voor professionals in de zorg. Onze missie is om de zorg in Nederland te verbeteren. We zijn met onze software dus continu op zoek naar de meest innovatieve oplossingen om de zorgverleners te ontlasten. Ons ideaalbeeld is dat de zorgverleners helemaal geen tijd meer kwijt zijn aan de administratie. Ons team bestaat uit bevlogen mensen die niet alleen enthousiast met hun vak bezig zijn, maar ook hun steentje bij willen dragen aan de ideale wereld van de zorg.

Als je hier ook aan bij wil dragen, kijk dan eens op onze corporate site van Health Cloud Initiative naar de vacatures. We hebben vast wel een plekje voor je. En indien niet, stuur dan toch je cv en motivatie. Wellicht kunnen we een plekje vrij maken.

Alleen samen komen we verder

Om koppelingen tussen Incura Fysio software en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie logopedisten bekend te maken met onze software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

Het laatste nieuws, blog en ontwikkelingen in de zorg

Waarnemer account mét zomerkorting!

Heb je deze zomer een waarnemer in je praktijk? Dan is het belangrijk dat je waarnemer een eigen account krijgt. ...

Incura EPD en het Zorgprestatiemodel: Efficiëntie voor GGZ Professionals

Het digitale tijdperk heeft de manier waarop de administratie wordt verwerkt binnen de GGZ drastisch veranderd. Zo ...

Nieuwe declaratiestandaard in paramedische zorg: Wat betekent dit voor Incura?

Wat gaat de nieuwe declaratiestandaard veranderen? De zorgsector is continu in beweging en streven naar ...