Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg
NVLF jaarcongres Incura EPD

Dankzij innovatieve software voor de logopedie meer tijd voor zorg

Ben je een logopedist die op zoek is naar innovatieve oplossingen om je praktijk te verbeteren? Goed nieuws! Het langverwachte NVLF Jaarcongres staat voor de deur, eindelijk weer een fysieke editie en dit jaar brengt het een fascinerende nieuwe toevoeging met zich mee. Op 17 november 2023, te midden van het inspirerende thema “Binnenstebuiten”, zal het congres worden gehouden in het prachtige Gooiland in Hilversum. Ook dit jaar zullen we met Incura EPD software weer aanwezig zijn als een oplossing die ‘meer tijd voor zorg en minder tijd voor administratie’ als doelstelling heeft.

Incura EPD is een software pakket welke zich richt op logopedisten. Ons EPD is ontworpen om de logopediepraktijk te optimaliseren en te stroomlijnen. Het biedt logopedisten de mogelijkheid om patiëntengegevens moeiteloos vast te leggen, te beheren en te analyseren, en dat allemaal op één plek. Dit draagt niet alleen bij aan een efficiëntere workflow, maar ook aan een verbeterde patiëntenzorg.

Bezoek Incura op het NVLF congres

Het NVLF Jaarcongres, met het thema “Binnenstebuiten”, belooft een diepgaande verkenning van de logopedische wereld en de nieuwste ontwikkelingen. Incura EPD sluit met de software voor logopedisten naadloos aan bij dit thema door logopedisten te helpen een dieper begrip te krijgen van hun patiënten en hun behoeften. Of je nu werkt met kinderen met taalontwikkelingsproblemen, volwassenen met spraakstoornissen of ergens daartussenin, Incura EPD biedt aanpasbare functies om aan jouw specifieke praktijkbehoeften te voldoen.

Op het congres zullen vertegenwoordigers van Incura EPD aanwezig zijn om je een exclusieve blik te geven op de functies en voordelen van de software. Je kunt rechtstreeks met het team spreken en sparren over hoe de software voor logopedisten jouw bedrijfsvoering kan verbeteren en naar een hoger niveau kan brengen.

Kortom, markeer 17 november 2023 op je kalender en zorg ervoor dat je naar Gooiland in Hilversum komt voor het NVLF Jaarcongres. Maak je klaar om de wereld van logopedie van binnenuit te verkennen, en vergeet niet langs de Incura EPD stand te gaan om de toekomst van de logopediepraktijk te ontdekken. Het is tijd om je praktijk van binnenuit te transformeren!