Boekhouding

Zelf je boekhouding regelen in Incura met iMUIS Online

  • iMUIS Online heeft een gebruiksvriendelijk en zelf in te richten dashboard waarop duidelijk de diverse functies binnen de boekhouding te vinden zijn
  • In iMUIS Online is het mogelijk om heel makkelijk handmatige facturen op te stellen. Handig voor het factureren van bijvoorbeeld materialen of adviestrajecten
  • iMUIS Online is goed bekend bij accountants en administratiekantoren en is prima te koppelen met de software die door hen zelf gebruikt wordt, zoals loonpakketten en jaarrekening-software
  • Met de bankkoppeling in iMUIS Online kun je zelf eenvoudig je zakelijke rekeningen van de grotere banken (ABN-AMRO, Rabobank, ING en Knab) koppelen

Boekhoudkundige ondersteuning

We begrijpen dat de boekhouding waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid is. Je wilt tenslotte al je tijd besteden aan je patiënten. Als nieuwe klant krijg je daarom van ons een boekhoudkundig opstartgesprek van één uur, volledig kosteloos. Onze boekhoudkundige expert Vincent maakt je wegwijs in de boekhouding zodat je de belangrijkste functies weet te vinden.

Op onze Incura supportsite vind je diverse handleidingen voor de boekhouding en regelmatig kun je via de Incura Academie een training boekhouding volgen.

Heb je behoefte aan verdere ondersteuning?

En kan je boekhouder je niet helpen of heb je geen boekhouder? Dan kun je natuurlijk ook een afspraak met Vincent maken. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

  • Het tarief voor boekhoudkundige ondersteuning bedraagt € 90,75 per uur (excl. BTW)
  • De bestede tijd wordt afgerond in eenheden van 15 minuten
  • Deze kosten vind je terug op je maandelijkse factuur

Hoe maak je een afspraak?

Heel eenvoudig; kies een datum en tijdstip in onze online agenda. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met de gegevens van je gemaakte afspraak. Je boekhoudkundige opstartgesprek kun je ook op deze manier inplannen. Handig toch?

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73

© 2019 Incura | site: Ambasco Reclame en Marketing