Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Incura Boekhouding

Zelf gratis je boekhouding regelen in Incura zorgsoftware

Als je werkzaam bent in de zorgsector is de boekhouding waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid. Als fysiotherapeut, psycholoog of logopedist wil je het liefste zoveel mogelijk tijd met je cliënten en patiënten doorbrengen. Incura zorgsoftware biedt een efficiënt boekhoudprogramma dat gemakkelijk in gebruik is; KING Finance (voorheen iMuis Online).

EPD software met boekhouding! Handig. Incura EPD
Home 5 Boekhouding

Waar kun je aan denken?

KING Finance (voorheen iMUIS Online) heeft een gebruiksvriendelijk en zelf in te richten dashboard waarop duidelijk de diverse functies binnen de boekhouding te vinden zijn

In KING Finance (voorheen iMUIS Online) is het mogelijk om heel makkelijk handmatige facturen op te stellen. Handig voor het factureren van bijvoorbeeld materialen of adviestrajecten

KING Finance (voorheen iMUIS Online) is goed bekend bij accountants en administratiekantoren en is prima te koppelen met de software die door hen zelf gebruikt wordt, zoals loonpakketten en jaarrekening-software

Met de bankkoppeling in KING Finance (voorheen iMUIS Online) kun je zelf eenvoudig je zakelijke rekeningen van de grotere banken (ABN-AMRO, Rabobank, ING en Knab) koppelen

Boekhoudingsoftware direct verwerkt in zorgsoftware

Boekhoudprogramma verwerkt in zorgsoftware

Om maximaal rendement uit je boekhoudprogramma voor de zorg te halen krijgt je, als nieuwe klant, een opstartgesprek van één uur. Dit is volledig kosteloos. Onze boekhoudkundige expert Vincent maakt je wegwijs in de boekhouding software zodat je de belangrijkste functies weet te vinden.

Op onze Incura supportsite vind je diverse handleidingen voor de boekhouding en regelmatig kun je via de Incura Academie een training boekhouding volgen.

Boekhoud opstartgesprek inplannen

De afspraak voor het opstartgesprek kan je maken door te bellen naar onze Customer Support afdeling via  088 – 946 22 57, of door ze een mail te sturen: info@incura.nl.

Behoefte aan verdere ondersteuning?

Heb je nog aanvullende vragen? En kan je boekhouder je niet helpen of heb je geen boekhouder? Dan kun je natuurlijk ook een afspraak met Vincent maken. Hij kent het boekhoudprogramma voor de zorg op zijn duimpje. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

  • Het tarief voor boekhoudkundige
    ondersteuning bedraagt €90,- per uur (excl. BTW)
  • De bestede tijd wordt afgerond in eenheden van 15 minuten
  • Deze kosten vind je terug op je maandelijkse factuur

Hoe maak je een afspraak?

Heel eenvoudig; kies een datum en tijdstip in onze online agenda. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met de gegevens van je gemaakte afspraak. Je boekhoudkundige opstartgesprek kun je ook op deze manier inplannen. Handig toch?

Incura EPD en boekhoudspecialisten staan je graag te woord