Overstappen

Incura is er speciaal voor zorgverleners die betere zorg willen voor hun patiënten. Het is een softwarepakket dat we in de loop der jaren hebben ontwikkeld en doorontwikkeld. We zijn in de huid gekropen van de zorgverlener en de patiënt en hebben het pakket op jullie wensen en behoeften afgestemd.

Als je denkt, ik wil ook meer tijd en aandacht voor mijn patiënten, stap dan over. Overstappen is minder ingewikkeld dan je denkt en kan redelijk snel gerealiseerd worden. Vanuit de meest gebruikte softwareprogramma’s kan worden overgestapt naar Incura. Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk informatie over te zetten, uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met jou en onze overstapconsultant die het gehele proces begeleidt.

Bij Incura krijg je bij opzegging van je contract altijd gratis je gegevens mee in een algemeen leesbaar formaat (zoals een CSV-bestand). Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een Incura archieflicentie. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Meer weten?

Neem contact met ons op, we helpen je graag! Vraag gerust vrijblijvend een overstapgesprek aan.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73

© 2019 Incura | site: Ambasco Reclame en Marketing