Incura Fysio

Alles in één software voor fysiotherapie

Software specifiek toegespitst op fysiotherapie

Minder administratie, meer tijd voor je patiënten

Uitstekende service

Alle aandacht voor je patiënten met Incura fysiotherapie software

Als fysiotherapeut wil je dat je patiënten zo snel mogelijk weer fit zijn. Dan kunnen ze in het weekend het winnende doelpunt scoren. Of zonder pijn opstaan. Helpen doe je door te behandelen, niet door te boekhouden. Dat hebben we als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van Incura Fysio. EPD software specifiek toegespitst op de fysiotherapiepraktijk. Met Incura Fysio ben je minder tijd kwijt aan je administratie en kun je meer aandacht aan je patiënten besteden. Daar wordt iedereen beter van.

Precies zoals jij het wil

Incura Fysio is geschikt voor alle praktijktypen. We hebben het zo gemaakt dat je je patientendossier software kunt aanpassen naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen zorgpad samenstellen en kiezen uit verschillende sjablonen, of er zelf een maken. Net wat je wilt. En met de app heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens, 24 uur per dag, waar ook ter wereld. Je kiest zelf met welke partij je een koppeling maakt met ons EPD software; van beveiligd e-mailen tot PREM, alles is mogelijk.

“In Incura Fysiotherapie software kan ik foutloos werken en als ik de helpdesk al nodig heb, lossen die alles voor me op. Ik ontmoet jullie altijd op de Dag van de Fysiotherapeut en daar spreken we het komende jaar alvast door, handig!”

Ron Allard, Praktijk voor Fysiotherapie, Terwolde

Powered by Abakus

  Incura Pro App,
  dé praktische therapeuten app

   Met de praktische Incura Pro App kun je tijdens je behandelingen naast foto’s en video’s ook audiobestanden opnemen en koppelen aan het behandeldossier.

    • Helemaal gratis voor elke Incura gebruiker
    • 24/7 beschikbaar en overal toegang tot jouw Incura op je mobiel en tablet
    • Geschikt voor iOS (Apple) en Android
    • Inloggen via Touch ID (vingerafdruk), Face ID (gezichtsherkenning) of met een zelf gekozen pincode
    • Ondersteuning op afstand via Teamviewer

    Een paar belangrijke functionaliteiten…

    agenda

    Slimme en veelzijdige agenda

    Met onze overzichtelijke agenda kun je effectief je tijd indelen voor een efficiënte praktijkvoering. Het aanmaken van aanmeldingen en het inplannen van afspraken gaat snel en makkelijk. En je past de agenda volledig naar je eigen wensen aan!

    dashboard

    Eenvoudig en overzichtelijk dashboard

    Vanuit het Incura dashboard navigeer je eenvoudig in jouw Incura. Met één klik zoek je naar een patiënt, open je de agenda, bekijk je je taken van die dag of doorloop je de aanmeldingen. Ook klik je direct door naar je declaraties en boekhouding.

    correspondentietool

    Handige correspondentie module

    Met de correspondentie module kun je eenvoudig correspondentie sturen naar patiënten en relaties. Beveiligd mailen kan via ZorgMail. Creëer je eigen sjablonen met de samenvoegvelden die automatisch gevuld worden met gegevens uit het dossier.

    app

    Incura Pro App, de praktische therapeuten app

    Met de praktische Incura Pro app, speciaal voor zorgverleners heb je altijd en overal toegang tot je agenda en dossiers. Om afspraken te maken, journaals bij te werken, metingen te raadplegen en media te uploaden.

    flexibel zorgpad

    Flexibel zorgpad

    Zorgpaden kun je flexibel inrichten zodat je patiëntenadministratie aansluit op jouw persoonlijke werkwijze. Je beschikt over een compleet webbased zorgdossier. De formulieren sluiten naadloos aan bij de richtlijnen.

    boekhouding

    Geïntegreerde declaratie en boekhouding

    In Incura kun je ook factureren, declareren en gebruik maken van de standaard koppeling met de volledig geïntegreerde professionele boekhoudsoftware die bijna alles zelf doet. Je boekhouder krijgt een gratis account.

    meetinstrument

    De juiste meetinstrumenten en actuele richtlijnen

    Meer dan 1000 vragenlijsten en instrumenten om mee te werken of je patiënt thuis te laten invullen via het Patiënten Portaal. Ook beschik je over de meest actuele richtlijnen zoals de Richtlijn Dossiervoering 2019 KNGF.

    epd software incura agenda

    Educatieve animaties en geïntegreerde koppeling Fytek

    Met de huiswerkoefeningen van Fytek maak je een gemakkelijk oefenschema voor je patiënten. Daarnaast kun je met de educatieve animaties je patiënt eenvoudig de anatomie uitleggen van een bepaalde structuur.

    Zelf ervaren hoe onze software voor fysiotherapie werkt?

    Vraag een proefaccount aan!

    Specifieke functionaliteiten voor jou als fysiotherapeut

    • Voldoet aan Richtlijn Dossiervoering 2019 KNGF
    • Een compleet aanbod van meer dan 600 meetinstrumenten en vragenlijsten
    • Per richtlijn of specialisatie de beschikking over specifieke formulieren zoals Claudicatio of bekkentherapie
    • Eenvoudig maandelijks aanleveren van beschikbare data aan de LDF (Landelijke Database Fysiotherapie)
    • Geïntegreerde COV-check via VECOZO
    • Handige correspondentiemodule met automatische vulling vanuit het dossier
    • Makkelijk implementeren van tarieven (via de jaarwerk functionaliteit)

    Uitstekende service

    Wij zijn er voor jou. Dus ook als je vragen hebt. Onze Customer Support kun je bereiken via telefoon, mail, chat en LinkedIn. Ons noodnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

    We verzorgen ook verschillende Incura trainingen om je nader te laten kennismaken met onze software. Bekijk hier het overzicht van onze trainingen op onze Incura Academie.

    Binnen 1 minuut een offerte!

    Wil je meer tijd besteden aan je patiënten en minder aan de patientenadministratie?
    Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor Incura Fysio.
    Binnen 1 minuut heb je ‘m in je mailbox.

    Nieuws

    Blog

    Samen komen we verder

    Om koppelingen tussen Incura en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie fysiotherapeuten bekend te maken met onze fysiotherapie software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan.