Incura OT

Alles in één software voor oefentherapie

 Software, specifiek toegespitst op oefentherapie

 Minder administratie, meer tijd voor je patiënten

 Uitstekende service

Alle aandacht voor je patiënten

Als oefentherapeut wil je dat mensen goed leren bewegen. Dan kunnen ze in het dagelijkse leven beter functioneren. Helpen doe je door te behandelen, niet door te boekhouden. Dat hebben we als uitgangspunt genomen bij de ontwikkeling van onze epd software voor oefentherapie.  Incura OT is specifiek toegespitst op de oefentherapiepraktijk. Met Incura Oefentherapie software ben je minder tijd kwijt aan je administratie en kun je meer aandacht aan je patiënten besteden. Daar wordt iedereen beter van.

Precies zoals jij het wil

Incura OT is geschikt voor alle praktijktypen. We hebben het zo gemaakt dat je het kunt aanpassen naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen zorgpad samenstellen en kiezen uit verschillende sjablonen, of er zelf een maken. Net wat je wilt. En met de app heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens, 24 uur per dag, waar ook ter wereld. Je kiest zelf met welke partij je een koppeling maakt; van beveiligd e-mailen tot PREM, alles is mogelijk.

Zo werkt Incura OT…

Plan optimaal met de veelzijdige agenda

Overzichtelijke screening formulieren

Dossiervoering volgens VVOCM Verslaglegging 2016

Eenvoudig en overzichtelijk dashboard

Handige correspondentie- module

Geïntegreerde boekhouding

Zelf ervaren hoe onze epd software voor oefentherapie werkt?

Specifieke functionaliteiten voor jou als oefentherapeut

  • Beschikking over alle benodigde screeningsformulieren

  • Voldoet aan richtlijn verslaglegging 2016 (VVOCM)

  • Geïntegreerde COV-check via VECOZO

  • Handige correspondentiemodule met automatische vulling vanuit het dossier

  • Uitermate geschikt voor Cesar en Mensendieck
  • Incura Patiëntenportaal om in een beveiligde omgeving in contact te blijven met patiënten

  • Patiëntfoto toevoegen bij patiënt, eventueel direct vanuit de telefoon via de Incura Pro app

  • Duidelijk en flexibel in te richten zorgpaden

Uitstekende service

Wij zijn er voor jou. Dus ook als je vragen hebt. Onze Customer Support kun je bereiken via telefoon, mail, chat en LinkedIn. Ons noodnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

We verzorgen ook verschillende Incura trainingen om je nader te laten kennismaken met onze oefentherapie software. Bekijk hier het overzicht van onze trainingen op onze Incura Academie.

Binnen 1 minuut een offerte!

Wil je meer tijd besteden aan je patiënten en minder aan de administratie?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor Incura OT.
Binnen 1 minuut heb je ‘m in je mailbox.

Incura Actueel OT

Blog ‘onze’ John op Smarthealth!

Blog ‘onze’ John op Smarthealth!

Onze collega John van Ontwikkeling schrijft sinds kort dagelijks een blog voor het platform Smarthealth. Met de titel 'Kroniek van een Corona thuiswerker' doet hij dagelijks verslag over zijn ervaringen als thuiswerkende ontwikkelaar. Benieuwd naar zijn dagelijkse...

Beeldbellen met je patiënten met Incura!

Beeldbellen met je patiënten met Incura!

Goed nieuws, je kunt nu beveiligd beeldbellen met je patiënten! Voor de oplossing voor beeldbellen werken wij samen met onze partner WeSeeDo. Bij Incura willen we je zoveel mogelijk helpen om je praktijk draaiende te houden. Met beveiligd beeldbellen van WeSeeDo kun...

Maatregelen Corona virus

Maatregelen Corona virus

Gezien de ontwikkelingen rondom het Corona virus COVID-19, hebben wij als bedrijf een aantal aanvullende maatregelen genomen. In ieder geval tot 1 juni zoals ook door de overheid is gecommuniceerd. We nemen deze maatregelen om de continuïteit van Incura voor jou als...

Samen komen we verder

Om koppelingen tussen Incura en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie oefentherapeuten bekend te maken met onze software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en worden, als een van de weinige EPD softwareleveranciers, jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73

© 2019 Incura | site: Ambasco Reclame en Marketing