Onze medewerkers aan het woord

“Als ik mensen kan helpen, ga ik met een goed gevoel naar huis.”

“Contact met mensen vind ik leuk. En mensen helpen. Nu ik erover nadenk is dat de rode draad in mijn werk. Het leuke van customer support bij Incura is dat we vrij snel veel voor onze klanten kunnen betekenen. Niet iedere zorgverlener is even handig met software, en wij weten er veel vanaf. Ik probeer het ze zo makkelijk mogelijk te maken door het zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Dat vind ik leuk. Helemaal als ze er wat van opsteken. ‘Oh, werkt dat zo. Weer wat geleerd.’ Wat me opvalt, is dat iedereen heel beleefd is. Dat is prettig werken. Waar ik ook van kan genieten, zijn de gesprekken die je hebt en die het bijzonder maken. Laatst zei een fysiotherapeut tegen me: ‘Ik rek nog even wat tijd want u heeft er meer verstand van dan ik’. We hebben niet altijd de ruimte om uren met een klant te praten, maar als iemand zoiets zegt, dat vind ik dan weer zo leuk, dan blijf ik toch nog even hangen. We zijn ook maar mensen. Hoe dan ook, we willen iedereen zo goed mogelijk helpen. Als dat lukt, ga ik met een goed gevoel naar huis.”

Sandy Duivenvoorden,
Medewerker customer support

“We begrijpen het belang van wat we doen.”

“Sinds kort ben ik manager van de afdeling Ontwikkeling. Daarvoor was ik ontwikkelaar. Dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Veel ontwikkelaars zijn met die nieuwste technische snufjes bezig. Dat is prima, je moet ook weten wat er te koop is, maar wat ik zelf het mooiste vind, is een probleem oplossen. ’s Ochtends zet je je computer aan en heb je nog niks. Je weet alleen welk probleem je wilt oplossen. En op het eind van de dag heb je een stukje code geschreven waarmee je beter met onze software kan werken. Het uitgangspunt is altijd de zorgverlener. Hoe kunnen we het voor hem of haar makkelijker maken. Ik heb zelf een aantal jaren op customer support gewerkt. Je weet ongeveer wel waar mensen tegenaanlopen. Dat neem je mee. We begrijpen ook het belang van wat we doen. We zijn zelf ook wel eens patiënt geweest. Dan wil je gewoon prettig geholpen worden. Je wilt dat iemand aandacht voor je heeft. Als een fysiotherapeut eerst tien minuten met zijn administratie bezig is, dan denk je ook ‘knijp eens ergens in’. Zo werkt dat.”

Raymond van der Meij,
Manager Ontwikkeling

“Ik wil relevant zijn voor mijn relaties.”

“In 2003 ben ik gestart bij WinBase. Eric en Henk hadden in die periode een concurrent overgenomen waardoor de helpdesk anders georganiseerd moest worden. Hier mocht ik een bijdrage aan leveren als Coördinator van de helpdesk. In 2008 heb ik vervolgens de stap gemaakt naar Opleidingen om klanten te instrueren in onze producten. WinBase was destijds een van de weinige leveranciers in onze branche. Nu is dat anders. We moeten meer dan ooit waarde toevoegen en ons onderscheiden. Dat doen we met Incura en met onze service. Ons doel is het creëren van een lange termijn relatie met een tevreden klant. Ik kijk daarom ook altijd of een klant bij ons past. Of we waardevol voor hem of haar kunnen zijn. De uitdaging in deze tijd, met de mogelijkheden van internet, is dat een potentiële klant de customer journey in zijn eigen tempo kan volbrengen. Voor mij is het de kunst om op het juiste moment de juiste informatie te geven. En zo te laten zien dat wij de juiste oplossing kunnen bieden.  Mijn achtergrond als trainer en mijn ruime ervaringen in klantcontacten helpen mij enorm om relevant te zijn voor mijn relaties. Daar doe ik het voor.”

Jurgen Jabroer,
Verkoopadviseur

“Van logopedist naar softwareontwikkelaar. Ik kan me goed verplaatsen in zorgverleners, ik was er zelf één.”

“Bij Incura houd ik me bezig met software ontwikkeling. Een droom is werkelijkheid geworden omdat ik bij Incura mijn passie voor de zorg en automatisering mag combineren. Ik heb jarenlang met veel plezier gewerkt als logopedist en trajectbegeleider in het speciaal onderwijs. Daar heb ik ervaren hoe belangrijk het is om zo efficient mogelijk te werken. Ik probeerde dit zoveel mogelijk te realiseren met de beschikbare software en als er geen software was dan probeerde ik het zelf te automatiseren. Toen ik de kans kreeg om mijn ervaring als zorgverlener toe te passen bij Incura en hen te helpen de software verder te ontwikkelen heb ik deze kans direct gegrepen. Wat is er nou mooier dan je passie te volgen en anderen te helpen”
Lees hier mijn volledige verhaal

Simone Kamer,
EPD software developer

“We zijn positief kritisch en houden elkaar scherp met als doel om de zorg in Nederland te verbeteren.”

In mijn werk spreek ik veel klanten die met Incura werken, ons softwarepakket voor zorgverleners. Ik luister naar hun wensen en vertaal dat samen met onze developers in oplossingen. Dat sluit perfect aan op mijn studies fysiotherapie en information science. Ik heb hart voor de zorg en raak elke keer weer gefascineerd door de mogelijkheden van ICT. Door mijn werkervaring in de fysiotherapie kan ik me ook goed verplaatsen in de wereld van zorgverleners. Ik weet waar ze tegenaanlopen en wat ze nodig hebben. Dat helpt me in mijn werk.

Incura is een fijn softwarepakket voor zorgverleners om mee te werken. Het is overzichtelijk. Je kunt altijd en overal inloggen. En het biedt standaard veel extra’s naast het elektronisch patiëntendossier. Je kunt er de boekhouding mee doen en facturen versturen. Of gebruikmaken van meetinstrumenten en managementinformatie. En alles is inclusief. Inclusief onze uitstekende service . We hebben een klantwaardering van 8,5.

Lees hier mijn volledige verhaal

Juliette van der Vliet,
Productadviseur

Ons team

Vincent van Rooij

Boekhoudkundig specialist & Customer Support

“Omdat we alleen door gezamenlijk op te trekken onze zorg aan de patiënt beter kunnen maken.”

Julian Koot

Customer Support

“Samen streven naar een oplossing door middel van het uitwisselen van informatie en ideeën, dat is mijn drijfveer voor customer support.”

Eric de Boer

Algemeen Directeur

“Ik ben al meer dan 25 jaar getrouwd met een zorgverlener. Zij wijst me (bijna) wekelijks op wat er goed én fout gaat in de zorg in Nederland. Ik wil mijn enthousiaste team faciliteren om de zorgverleners te helpen om goede zorg te kunnen blijven leveren.”

Quentin Celie

Operationeel Directeur

“Zorgen dat mijn collega’s het naar hun zin hebben en daardoor goed in staat zijn mooie producten te maken voor onze klanten! Dat geeft mij energie!”

Bas Koevoets

Software Ontwikkeling

“Goede zorg is belangrijk, dus daar moet ook tijd voor zijn. Ik vind het fijn dat ik daar op deze manier aan kan bij dragen.”

John van der Aart

Software Ontwikkeling

“Al mijn gedurende tientallen jaren opgebouwde expertise steken in programmatuur waarmee duizenden zorgverleners hun patiënten dagelijks van dienst zijn. Een maatschappelijke bijdrage leveren die er serieus toe doet. Kan het mooier? En met de wetenschap dat Incura zichzelf voortdurend ontwikkelt kan ik beleefd garanderen: “Het is al heel erg goed, maar het wordt nóg beter!” Bij deze beloofd.”

Glijn Glas

Productadviseur

“Software is een krachtig en onmisbaar hulpmiddel waarmee steeds meer mogelijk is. Op zich al interessante kost, maar het moet een doel hebben. Daarom is het mooi om dat hulpmiddel in te kunnen zetten om zorgverlening beter en efficiënter te maken.”

Simone Kamer

Software Ontwikkeling

“Als zorgverlener heb ik zelf ervaren hoe tijdrovend administratie kan zijn. Daarom vind ik het fantastisch om nu als developer aan Incura te bouwen. Hoe efficiënter de administratie, hoe meer tijd er echt aan zorg verlenen kan worden besteed.”

Martine Huitenga

HRM

“Het geeft mij zoveel voldoening als je met zo’n enthousiast en betrokken team zoals we bij Incura hebben, je elke dag kunt inzetten voor je klanten.”

Raymond van der Meij

Manager Software Ontwikkeling

” ‘s Ochtends zet je je computer aan en heb je nog niks. Je weet alleen welk probleem je wilt oplossen. En op het eind van de dag heb je een stukje code geschreven waarmee je beter met onze software kan werken. Het uitgangspunt is altijd de zorgverlener.”

Aschwin Hilgerink

Software Ontwikkeling

“Het sparren met collega’s over verbeteringen of vernieuwingen voor onze software is iets waar ik veel energie van krijg. We zijn allemaal individuen met onze eigen opgebouwde kennis. Wanneer we deze kennis bundelen, geeft dat de mooiste resultaten.”

Jurgen Jabroer

Verkoopadviseur

“Mijn achtergrond als trainer en mijn ruime ervaringen in klantcontacten helpen mij enorm om relevant te zijn voor mijn relaties. Daar doe ik het voor.”

Richard Kaart

Hoofd Systeembeheer

“Elke dag liggen er nieuwe uitdagingen klaar. Van klanten, maar ook van collega’s. Van een lastig probleem waar de klant tegen aanloopt tot een computer van een collega die niet meer doet wat deze zou moeten doen. Juist die diversiteit in mijn baan maakt mij erg gelukkig!”

Sandy Duivenvoorden

Customer Support

“Het is fijn om zorgen weg te nemen bij de zorgverleners. Zij hebben al genoeg aan hun hoofd.”

Sijmen Schoon

Software ontwikkeling

“Wat ik nou echt mooi vind? Dat ik programmeer aan een écht product en daarbij samen met mijn collega’s het werk van zorgverleners telkens weer dat beetje makkelijker kan maken.”

Incura-Sharon-Betjes

Stefan Helminck

Software Ontwikkeling

Wat mij motiveert als software ontwikkelaar is het kunnen vereenvoudigen van complexe en tijdrovende taken. Iedere minuut die een zorgverlener niet kwijt is aan administratie, is een minuut die besteed kan worden aan een patiënt.

Marcel Peereboom

Software Ontwikkeling

“Met behulp van ‘Clean Code’ de conditie van de codebase zo fit maken dat het applicatie platform elke wijziging effectief en efficiënt aankan. Hierdoor kunnen wij snel bugs verhelpen en features opleveren zodat de zorgverleners met nog minder moeite de administratie rondom behandelingen kunnen uitvoeren.”

Patrick Balkenende

Teamleider
Customer Support

“Ik word er heel blij van om mijn expertise met klanten te delen waardoor zij makkelijker met Incura kunnen werken.”

Maikel Bos

Software Ontwikkeling

“Als ontwikkelaar word ik er gelukkig van om voor zowel mijn collega’s als de eindgebruikers het werk elke keer weer een stukje makkelijker te maken. Dingen verbeteren aan zowel de voorkant als de achterkant, daar haal ik energie uit.”

Juliette van der Vliet

Productadviseur

“Als zorgverlener heb ik een hart voor de zorg en als informatiekundige zie ik dat deze verbetert door efficiënt gebruik van ICT. Om deze redenen word ik gelukkig van het werken op het raakvlak van ICT en de zorg.”

Piet Eckhart

Software Ontwikkeling

“Als software ontwikkelaar streef ik ernaar om software te schrijven die voor gebruikers het verschil maakt.

Het is super motiverend om te zien dat onze eindgebruikers echt profijt hebben van onze software.”

Maartje Nuijten

Customer Support

Ervoor kunnen zorgen dat een klant zo snel mogelijk weer door kan gaan met zijn/haar werkzaamheden als deze ergens niet uitkomt, is heel leuk en geeft veel voldoening.

Jorrit Giesbers

Verkoopadviseur

“Het voelt goed als een zorgverlener of praktijk voor Incura kiest! Omdat ik er van overtuigd ben dat ze hiermee de juiste keuze maken!”

Cintia van den Berg

Customer Support

“Ik vind het belangrijk dat zorgverleners hun tijd zoveel mogelijk kunnen besteden aan hun patiënten. Uiteindelijk is dat waar het allemaal om draait.”

Patrick Dammers

Software Ontwikkeling

“Het ontwikkelen van de software kan soms een grote uitdaging zijn en lang duren. Maar als zorgverleners hierdoor meer tijd aan hun patiënten kunnen besteden, is dat het ook echt waard.”

Martin Möhlmann

Software Ontwikkeling

“Mijn zoektocht naar een werkomgeving die er op gericht is een positieve maatschappelijke impact te hebben, bracht mij bij Incura. Graag werk ik mee aan het automatiseren van de administratieve taken binnen de gezondheidszorg opdat dit werklast ontneemt en inzicht vergroot.”

Pim van der Gulik

Marketing & Communicatie

“Met duidelijke communicatie rondom complexe problemen help ik zorgverleners om meer tijd aan de zorg te besteden en minder aan administraieve taken”

Sami Shadad Compliance Manager

Sami Shadad

Compliance Manager

“Onze klanten vertrouwen ons met hun praktijk- en cliëntgegevens. Een goed kwaliteitssysteem biedt hen de best mogelijke betrouw-baarheid en beveiliging van deze informatie. Aan mij de taak om dit kwaliteitssysteem optimaal te waarborgen.”

Jan Pieter Schoon

Manager Finance & Control

“Administratieve zaken regelen is echt ‘mijn ding’. Mijn werkgebied is de backoffice in het algemeen en de financiën in het bijzonder. Ik zorg met mijn naaste medewerkers dat onze collega’s ongestoord bezig kunnen zijn in waar zij goed in zijn.”

Dirk Grijns

Productadviseur

“Vanuit mijn ervaring in de zorg, gecombineerd met een bedrijfs-kundige informatica achtergrond, wil ik de brug slaan tussen de wereld van de zorgprofessional en die van de software-ontwikkelaar. Zo werken we gezamenlijk aan goede software die bijdraagt aan effectieve therapie.”

Annemarie CTO

Annemarie Smid

Technisch Directeur

‘Ik sta voor kwaliteit van software en de processen waarmee we die maken: de applicatie moet stabiel, veilig en betrouwbaar zijn, zodat de zorgverlener zich kan richten op zijn/haar hoofdtaak.’

Tamara Customer Support

Tamara van ‘t Zand

Customer Support

Ik hou van het klantcontact, en vooral van het gevoel dat de klant zich geholpen voelt. Ook al kunnen we niet altijd alles oplossen.  

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” Plezier in mijn werk vind ik erg belangrijk, en dat is iets wat ik zeker heb. Met mijn collega’s maar ook vaak met de klanten. 

Karel Los Incura

Karel Los

Customer Support

“Zorgverleners moeten vooral zorg verlenen. Software zou daar ondersteunend in moeten zijn, en we werken met z’n allen hard om dat te realiseren. Het geeft mij veel voldoening om daar een rol in te spelen.”