Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

de professionals van incura

De medewerkers die het mogelijk maken

In Nederland maken we met onze software voor een groot aantal zorgverleners en patiënten het verschil. Dat doen we met veel plezier en ruim 30 medewerkers, van wie velen een achtergrond in de zorg hebben. Zij weten waar het in de dagelijkse praktijk om draait. Wat je belangrijk vindt, waar je tegenaan loopt, dat soort zaken. Onze software ontwikkelen we altijd vanuit jouw behoeften en die van je patiënten. Je vindt ons kantoor in Haarlem aan het Spaarne.

Home 5 Ons team

Onze medewerkers

Vincent van Rooij

Boekhoudkundig specialist
& Customer Support

“Omdat we alleen door gezamenlijk op te trekken onze zorg aan de patiënt beter kunnen maken.”

Julian Koot

Customer Support

“Samen streven naar een oplossing door middel van het uitwisselen van informatie en ideeën, dat is mijn drijfveer voor customer support.”

Eric de Boer

Algemeen Directeur

“Ik ben al meer dan 25 jaar getrouwd met een zorgverlener. Zij wijst me (bijna) wekelijks op wat er goed én fout gaat in de zorg in Nederland. Ik wil mijn enthousiaste team faciliteren om de zorgverleners te helpen om goede zorg te kunnen blijven leveren.”

Quentin Celie

Operationeel Directeur

“Zorgen dat mijn collega’s het naar hun zin hebben en daardoor goed in staat zijn mooie producten te maken voor onze klanten! Dat geeft mij energie!”

Bas Koevoets

Software Ontwikkeling

“Goede zorg is belangrijk, dus daar moet ook tijd voor zijn. Ik vind het fijn dat ik daar op deze manier aan kan bij dragen.”

John van der Aart

Software Ontwikkeling

“Al mijn gedurende tientallen jaren opgebouwde expertise steken in programmatuur waarmee duizenden zorgverleners hun patiënten dagelijks van dienst zijn. Een maatschappelijke bijdrage leveren die er serieus toe doet. Kan het mooier? En met de wetenschap dat Incura zichzelf voortdurend ontwikkelt kan ik beleefd garanderen: “Het is al heel erg goed, maar het wordt nóg beter!” Bij deze beloofd.”

Glijn Glas

Productadviseur

“Software is een krachtig en onmisbaar hulpmiddel waarmee steeds meer mogelijk is. Op zich al interessante kost, maar het moet een doel hebben. Daarom is het mooi om dat hulpmiddel in te kunnen zetten om zorgverlening beter en efficiënter te maken.”

Simone Kamer

Software Ontwikkeling

“Als zorgverlener heb ik zelf ervaren hoe tijdrovend administratie kan zijn. Daarom vind ik het fantastisch om nu als developer aan Incura te bouwen. Hoe efficiënter de administratie, hoe meer tijd er echt aan zorg verlenen kan worden besteed.”

Martine Huitenga

HRM

“Ik hou van het klantcontact, en vooral van het gevoel dat de klant zich geholpen voelt. Ook al kunnen we niet altijd alles oplossen.”

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Plezier in mijn werk vind ik erg belangrijk, en dat is iets wat ik zeker heb. Met mijn collega’s maar ook vaak met de klanten.”

Raymond van der Meij

Manager Software
Ontwikkeling

“‘s Ochtends zet je je computer aan en heb je nog niks. Je weet alleen welk probleem je wilt oplossen. En op het eind van de dag heb je een stukje code geschreven waarmee je beter met onze software kan werken. Het uitgangspunt is altijd de zorgverlener.”

Aschwin Hilgerink

Productadviseur

“Het sparren met collega’s over verbeteringen of vernieuwingen voor onze software is iets waar ik veel energie van krijg. We zijn allemaal individuen met onze eigen opgebouwde kennis. Wanneer we deze kennis bundelen, geeft dat de mooiste resultaten.”

Jurgen Jabroer

Verkoopadviseur

“Mijn achtergrond als trainer en mijn ruime ervaringen in klantcontacten helpen mij enorm om relevant te zijn voor mijn relaties. Daar doe ik het voor.”

Tamara van ’t Zand

TEAMLEADER CUSTOMER SUPPORT

“Elke dag liggen er nieuwe uitdagingen klaar. Van klanten, maar ook van collega’s. Van een lastig probleem waar de klant tegen aanloopt tot een computer van een collega die niet meer doet wat deze zou moeten doen. Juist die diversiteit in mijn baan maakt mij erg gelukkig!”

Sandy Duivenvoorden

Customer Support

“Het is fijn om zorgen weg te nemen bij de zorgverleners. Zij hebben al genoeg aan hun hoofd.”

Sijmen Schoon

Software ontwikkeling

“Wat ik nou echt mooi vind? Dat ik programmeer aan een écht product en daarbij samen met mijn collega’s het werk van zorgverleners telkens weer dat beetje makkelijker kan maken.”

Stefan Helminck

Software Ontwikkeling

“Wat mij motiveert als software ontwikkelaar is het kunnen vereenvoudigen van complexe en tijdrovende taken. Iedere minuut die een zorgverlener niet kwijt is aan administratie, is een minuut die besteed kan worden aan een patiënt.”

Marcel Peereboom

Software Ontwikkeling

“Met behulp van ‘Clean Code’ de conditie van de codebase zo fit maken dat het applicatie platform elke wijziging effectief en efficiënt aankan. Hierdoor kunnen wij snel bugs verhelpen en features opleveren zodat de zorgverleners met nog minder moeite de administratie rondom behandelingen kunnen uitvoeren.”

Patrick Balkenende

Teamleider
Customer Support

“Ik word er heel blij van om mijn expertise met klanten te delen waardoor zij makkelijker met Incura kunnen werken.”

Maikel Bos

Software ontwikkeling

“Als ontwikkelaar word ik er gelukkig van om voor zowel mijn collega’s als de eindgebruikers het werk elke keer weer een stukje makkelijker te maken. Dingen verbeteren aan zowel de voorkant als de achterkant, daar haal ik energie uit.”

Juliette van der Vliet

Productadviseur

“Als zorgverlener heb ik een hart voor de zorg en als informatiekundige zie ik dat deze verbetert door efficiënt gebruik van ICT. Om deze redenen word ik gelukkig van het werken op het raakvlak van ICT en de zorg.”

Piet Eckhart

Software Ontwikkeling

“Als software ontwikkelaar streef ik ernaar om software te schrijven die voor gebruikers het verschil maakt.

Het is super motiverend om te zien dat onze eindgebruikers echt profijt hebben van onze software.”

Maartje Nuijten

Customer Support

“Ervoor kunnen zorgen dat een klant zo snel mogelijk weer door kan gaan met zijn/haar werkzaamheden als deze ergens niet uitkomt, is heel leuk en geeft veel voldoening.”

Jorrit Giesbers

Verkoop en facturatie

“Het voelt goed als een zorgverlener of praktijk voor Incura kiest! Omdat ik er van overtuigd ben dat ze hiermee de juiste keuze maken!”

Cintia van den Berg

Customer Support

“Ik vind het belangrijk dat zorgverleners hun tijd zoveel mogelijk kunnen besteden aan hun patiënten. Uiteindelijk is dat waar het allemaal om draait.”

Patrick Dammers

Software Ontwikkeling

“Het ontwikkelen van de software kan soms een grote uitdaging zijn en lang duren. Maar als zorgverleners hierdoor meer tijd aan hun patiënten kunnen besteden, is dat het ook echt waard.”

Martin Möhlmann

Software Ontwikkeling

“Mijn zoektocht naar een werkomgeving die er op gericht is een positieve maatschappelijke impact te hebben, bracht mij bij Incura. Graag werk ik mee aan het automatiseren van de administratieve taken binnen de gezondheidszorg opdat dit werklast ontneemt en inzicht vergroot.”

Pim van der Gulik

Marketing & Communicatie

“Met duidelijke communicatie rondom complexe problemen help ik zorgverleners om meer tijd aan de zorg te besteden en minder aan administraieve taken”

Sami Shadad

Compliance Manager

“Onze klanten vertrouwen ons met hun praktijk- en cliëntgegevens. Een goed kwaliteitssysteem biedt hen de best mogelijke betrouw-baarheid en beveiliging van deze informatie. Aan mij de taak om dit kwaliteitssysteem optimaal te waarborgen.”

Jan Pieter Schoon

Manager Finance & Control

“Administratieve zaken regelen is echt ‘mijn ding’. Mijn werkgebied is de backoffice in het algemeen en de financiën in het bijzonder. Ik zorg met mijn naaste medewerkers dat onze collega’s ongestoord bezig kunnen zijn in waar zij goed in zijn.”

Dirk Grijns

Productadviseur

“Vanuit mijn ervaring in de zorg, gecombineerd met een bedrijfs-kundige informatica achtergrond, wil ik de brug slaan tussen de wereld van de zorgprofessional en die van de software-ontwikkelaar. Zo werken we gezamenlijk aan goede software die bijdraagt aan effectieve therapie.”

Annemarie Smid

Technisch Directeur

stock photo cheyenne

Cheyenne Seton

Customer support

“Ik hou van het klantcontact, en vooral van het gevoel dat de klant zich geholpen voelt. Ook al kunnen we niet altijd alles oplossen.

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” Plezier in mijn werk vind ik erg belangrijk, en dat is iets wat ik zeker heb. Met mijn collega’s maar ook vaak met de klanten.”

Ook werken bij Incura?

Incura is een softwareoplossing van Health Cloud Initiative. We ontwikkelen al ruim 20 jaar software voor professionals in de zorg. Onze missie is om de zorg in Nederland te verbeteren. We zijn met onze software dus continue op zoek naar de meest innovatieve oplossingen om de zorgverleners te ontlasten. Ons ideaalbeeld is dat de zorgverleners helemaal geen tijd meer kwijt zijn aan de administratie. Ons team bestaat uit bevlogen mensen die niet alleen enthousiast met hun vak bezig zijn, maar ook hun steentje bij willen dragen aan de ideale wereld van de zorg.

Als je hier ook aan bij wil dragen, kijk dan eens op onze corporate site van Health Cloud Initiative naar de vacatures. We hebben vast wel een plekje voor je. En indien niet, stuur dan toch je cv en motivatie. Wellicht kunnen we een plekje vrij maken.

Het laatste nieuws, blog en ontwikkelingen in de zorg

Waarom EPD-software van Incura? Een zorgverlener aan het woord

Wat zijn de belangrijkste beweegredenen voor een zorgverlener om Incura te overwegen als EPD-software leverancier? ...

Zorgprestatiemodel facturatie, 3 veelgestelde vragen

Met de komst van het zorgprestatiemodel (ZPM) is er een nieuwe prestatiebekostiging binnen de GGZ. De prestaties ...

Tip hoe activeer je een nieuw gebruikersaccount

Heb je een extra gebruikersaccount aangevraagd? Dan wil je uiteraard graag zo snel mogelijk je nieuwe ...

Het zorgprestatiemodel in incura

  Het Zorgprestatiemodel is vanaf 2022 de nieuwe bekostiging voor de geestelijke gezondheidszorg. De DBC’s ...

Van net afgestudeerd naar nieuwe praktijkhouder

Marloes Rijken studeerde in de zomer van 2017 af en in de zomer van 2018 begon ze als praktijkhouder bij ...

Koppeling QDNA PREM beschikbaar in Incura

De koppeling met PREM aanbieder, QDNA, is nu beschikbaar in Incura. Klantervaringen meten in Incura kan naast ...