Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

de professionals van incura

De medewerkers die het mogelijk maken

In Nederland maken we met onze software voor een groot aantal zorgverleners en patiënten het verschil. Dat doen we met veel plezier en enthousiaste medewerkers, van wie velen een achtergrond in de zorg hebben. Zij weten waar het in de dagelijkse praktijk om draait. Wat je belangrijk vindt, waar je tegenaan loopt, dat soort zaken. Onze software ontwikkelen we altijd vanuit jouw behoeften en die van je patiënten. Je vindt ons kantoor in Haarlem aan het Spaarne.

Home 5 Ons team

Onze medewerkers

Bas Koevoets

Software Ontwikkeling

“Goede zorg is belangrijk, dus daar moet ook tijd voor zijn. Ik vind het fijn dat ik daar op deze manier aan kan bij dragen.”

John van der Aart

Software Ontwikkeling

“Al mijn gedurende tientallen jaren opgebouwde expertise steken in programmatuur waarmee duizenden zorgverleners hun patiënten dagelijks van dienst zijn. Een maatschappelijke bijdrage leveren die er serieus toe doet. Kan het mooier? En met de wetenschap dat Incura zichzelf voortdurend ontwikkelt kan ik beleefd garanderen: “Het is al heel erg goed, maar het wordt nóg beter!” Bij deze beloofd.”

Glijn Glas

Productadviseur

“Software is een krachtig en onmisbaar hulpmiddel waarmee steeds meer mogelijk is. Op zich al interessante kost, maar het moet een doel hebben. Daarom is het mooi om dat hulpmiddel in te kunnen zetten om zorgverlening beter en efficiënter te maken.”

Simone Kamer

Software Ontwikkeling

“Als zorgverlener heb ik zelf ervaren hoe tijdrovend administratie kan zijn. Daarom vind ik het fantastisch om nu als developer aan Incura te bouwen. Hoe efficiënter de administratie, hoe meer tijd er echt aan zorg verlenen kan worden besteed.”

Patrick Balkenende

Teamleider
Customer Support

“Ik word er heel blij van om mijn expertise met klanten te delen waardoor zij makkelijker met Incura kunnen werken.”

Julian Koot

Customer Support

“Samen streven naar een oplossing door middel van het uitwisselen van informatie en ideeën, dat is mijn drijfveer voor customer support.”

Aschwin Hilgerink

Productadviseur

“Het sparren met collega’s over verbeteringen of vernieuwingen voor onze software is iets waar ik veel energie van krijg. We zijn allemaal individuen met onze eigen opgebouwde kennis. Wanneer we deze kennis bundelen, geeft dat de mooiste resultaten.”

Jurgen Jabroer

Verkoopadviseur

“Mijn achtergrond als trainer en mijn ruime ervaringen in klantcontacten helpen mij enorm om relevant te zijn voor mijn relaties. Daar doe ik het voor.”

Tamara van ’t Zand

TEAMLEADER CUSTOMER SUPPORT

“Elke dag liggen er nieuwe uitdagingen klaar. Van klanten, maar ook van collega’s. Van een lastig probleem waar de klant tegen aanloopt tot een computer van een collega die niet meer doet wat deze zou moeten doen. Juist die diversiteit in mijn baan maakt mij erg gelukkig!”

Sandy Duivenvoorden

Customer Support

“Het is fijn om zorgen weg te nemen bij de zorgverleners. Zij hebben al genoeg aan hun hoofd.”

Vincent van Rooij

Boekhoudkundig specialist
& Customer Support

“Omdat we alleen door gezamenlijk op te trekken onze zorg aan de patiënt beter kunnen maken.”

Stefan Helminck

Software Ontwikkeling

“Wat mij motiveert als software ontwikkelaar is het kunnen vereenvoudigen van complexe en tijdrovende taken. Iedere minuut die een zorgverlener niet kwijt is aan administratie, is een minuut die besteed kan worden aan een patiënt.”

Piet Eckhart

Software Ontwikkeling

“Als software ontwikkelaar streef ik ernaar om software te schrijven die voor gebruikers het verschil maakt.

Het is super motiverend om te zien dat onze eindgebruikers echt profijt hebben van onze software.”

Dirk Grijns

Productadviseur

“Vanuit mijn ervaring in de zorg, gecombineerd met een bedrijfs-kundige informatica achtergrond, wil ik de brug slaan tussen de wereld van de zorgprofessional en die van de software-ontwikkelaar. Zo werken we gezamenlijk aan goede software die bijdraagt aan effectieve therapie.”

Jorrit Giesbers

Verkoop en facturatie

“Het voelt goed als een zorgverlener of praktijk voor Incura kiest! Omdat ik er van overtuigd ben dat ze hiermee de juiste keuze maken!”

Cintia van den Berg

Customer Support

“Ik vind het belangrijk dat zorgverleners hun tijd zoveel mogelijk kunnen besteden aan hun patiënten. Uiteindelijk is dat waar het allemaal om draait.”

Patrick Dammers

Software Ontwikkeling

“Het ontwikkelen van de software kan soms een grote uitdaging zijn en lang duren. Maar als zorgverleners hierdoor meer tijd aan hun patiënten kunnen besteden, is dat het ook echt waard.”

Martin Möhlmann

Software Ontwikkeling

“Mijn zoektocht naar een werkomgeving die er op gericht is een positieve maatschappelijke impact te hebben, bracht mij bij Incura. Graag werk ik mee aan het automatiseren van de administratieve taken binnen de gezondheidszorg opdat dit werklast ontneemt en inzicht vergroot.”

stock photo cheyenne

Cheyenne Seton

Customer support

“Ik hou van het klantcontact, en vooral van het gevoel dat de klant zich geholpen voelt. Ook al kunnen we niet altijd alles oplossen.

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” Plezier in mijn werk vind ik erg belangrijk, en dat is iets wat ik zeker heb. Met mijn collega’s maar ook vaak met de klanten.”

Ook werken bij Incura?

Incura is een softwareoplossing van Health Cloud Initiative. We ontwikkelen al ruim 20 jaar software voor professionals in de zorg. Onze missie is om de zorg in Nederland te verbeteren. We zijn met onze software dus continue op zoek naar de meest innovatieve oplossingen om de zorgverleners te ontlasten. Ons ideaalbeeld is dat de zorgverleners helemaal geen tijd meer kwijt zijn aan de administratie. Ons team bestaat uit bevlogen mensen die niet alleen enthousiast met hun vak bezig zijn, maar ook hun steentje bij willen dragen aan de ideale wereld van de zorg.

Als je hier ook aan bij wil dragen, kijk dan eens op onze corporate site van Health Cloud Initiative naar de vacatures. We hebben vast wel een plekje voor je. En indien niet, stuur dan toch je cv en motivatie. Wellicht kunnen we een plekje vrij maken.

Het laatste nieuws, blog en ontwikkelingen in de zorg

Waarnemer account mét zomerkorting!

Heb je deze zomer een waarnemer in je praktijk? Dan is het belangrijk dat je waarnemer een eigen account krijgt. ...

Incura EPD en het Zorgprestatiemodel: Efficiëntie voor GGZ Professionals

Het digitale tijdperk heeft de manier waarop de administratie wordt verwerkt binnen de GGZ drastisch veranderd. Zo ...

Nieuwe declaratiestandaard in paramedische zorg: Wat betekent dit voor Incura?

Wat gaat de nieuwe declaratiestandaard veranderen? De zorgsector is continu in beweging en streven naar ...

Incura op NVLF Jaarcongres 2023

Dankzij innovatieve software voor de logopedie meer tijd voor zorg Ben je een logopedist die op zoek is naar ...

Zorgprestatiemodel facturatie, 3 veelgestelde vragen

Met de komst van het zorgprestatiemodel (ZPM) is er een nieuwe prestatiebekostiging binnen de GGZ. De prestaties ...

Het zorgprestatiemodel in incura

  Het Zorgprestatiemodel is vanaf 2022 de nieuwe bekostiging voor de geestelijke gezondheidszorg. De DBC’s ...