fbpx

NVLF ledenvoordeel bij Incura

Als lid van de NVLF profiteer je van een aantrekkelijke korting bij Incura. Voor nieuwe Incura gebruikers hebben wij een speciaal ledenvoordeel!

Start nu met Incura!

  • en ontvang 50% korting op de éénmalige kosten
  • ook mag je gratis deelnemen aan ons webinar ‘Incura voor starters’

Kijk op onze Incura Academie voor meer informatie. Een goed begin is het halve werk!

Wil jij ook profiteren van dit NVLF ledenvoordeel? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan via onderstaande button en vul je NVLF lidmaatschapsnummer in.

Dit NVLF ledenvoordeel is geldig t/m 31 december 2021.

Meer weten over de NVLF?

De NVLF, Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie, behartigt de belangen van zo’n 6.300 logopedisten die bij deze branchevereniging zijn aangesloten. Dit zijn logopedisten met of in dienst van een eigen praktijk en logopedisten in het onderwijs en de gezondheidszorg.

Wil je meer weten over de NVLF en wat zij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan de mogelijkheden van een lidmaatschap op de NVLF website

Vraag nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.