Koppeling QDNA PREM beschikbaar in Incura

De koppeling met PREM aanbieder, QDNA, is nu beschikbaar in Incura. Klantervaringen meten in Incura kan naast Qualiview en Mediquest, nu ook via QDNA.

Indien je de koppeling met QDNA activeert, wissel je persoonsgegevens van uw cliënten uit met QDNA. Zij zijn daarmee in het kader van de AVG formeel een sub-verwerker. Incura heeft met QDNA een zogenaamde sub-verwerkersovereenkomst gesloten, waarin we met hen afspreken dat ze aan dezelfde voorwaarden voldoen die jij met ons in de SLA-Verwerkersovereenkomst hebt vastgelegd.

Meer informatie en de handleiding kun je vinden in onze releasenotes (versie 4.56.0).

Vraag nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.