Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg
Incura EPD en Zorgprestatie model simulatie

Het Zorgprestatiemodel is vanaf 2022 de nieuwe bekostiging voor de geestelijke gezondheidszorg. De DBC’s van de Specialistische GGZ en de trajecten van de Basis GGZ worden per 1 januari 2022 samengevoegd in een nieuwe werkwijze. Met deze ‘ontschotting’ en een heldere aanpak draagt het Zorgprestatiemodel bij aan minder administratieve lasten voor jou en meer transparantie voor je patiënten!

Bij Incura zijn we al enige tijd bezig met de nodige voorbereidingen om jouw Incura volledig aan te passen volgens het nieuwe Zorgprestatiemodel*. Daar hoef jij niets voor te doen, dat regelen wij voor jou. Zodra deze aanpassingen concrete vormen gaan krijgen, zullen wij dit uiteraard met je delen!

*Dit nieuwe Zorgprestatiemodel geldt niet voor Jeugd GGZ

Wil je meer weten over de opzet van het Zorgprestatiemodel?

Het afgelopen najaar zijn er diverse webinars door het uitvoerende programma georganiseerd. In de komende maanden volgt een nieuwe reeks webinars over alles wat er bij komt kijken. Wil je alvast meer weten? Kijk gewoon eens op de website Zorgprestatiemodel.nl!

Weet jij eigenlijk wat het nieuwe Zorgprestatiemodel voor jouw praktijk gaat betekenen?

Nu is het vooral belangrijk om alvast inzicht te krijgen in het (financiële) effect dat dit nieuwe Zorgprestatiemodel met zich meebrengt. Door middel van een Incura ZPM simulatie, kunnen wij jou snel en duidelijk dit inzicht geven. Zodat je weet waar je met je praktijk staat.

Wat is de Incura ZPM simulatie?

Met de Incura ZPM simulatie kunnen bedragen uit je huidige registratie voor de BGGZ en SGGZ (gebaseerd op je gegevens van 2019), worden afgeleid op de ‘Zorgprestatiemodel-manier’. Speciaal met voor dit doel beschikbaar gestelde vertaaltabellen en op basis van zo actueel mogelijke tarieven. Zo krijg je grip op de financiële impact van de komst van dit model.

Wat kan de Incura ZPM simulatie jou bieden?

Wat kan de Incura ZPM simulatie jou bieden?

  • Een heldere en duidelijke Incura simulatie analyse met daarin jouw resultaten volgens het nieuwe ZPM, gebaseerd op je zorgregistraties in Incura over 2019 voor BGGZ en SGGZ
  • Een online adviesgesprek met één van onze GGZ specialisten die de simulatie analyse in een persoonlijk gesprek nader toelicht, met voldoende ruimte voor al je vragen over die analyse

Wat kost de Incura ZPM simulatie voor jouw praktijk?

  • Voor praktijken tot 10 Incura gebruikers bedragen de kosten € 295,- incl. btw
  • Voor praktijken met 10 en meer Incura gebruikers bedragen de kosten 495,- incl. btw

Heb je interesse in de Incura ZPM simulatie?

Hieronder kun je je aanmelden voor de Incura ZPM simulatie. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst door ons verwerkt. Dus hoe sneller je aanmelding bij ons binnen is, hoe eerder je aan de beurt bent!

Wil je eerst meer weten?

Mocht je nog vragen hebben over de Incura ZPM simulatie dan kun je contact opnemen met Jurgen per mail of bel naar 088 – 946 22 33.