Incura door I-Sociaal Domein uitgeroepen tot ‘KTO Test Topper’!

Supertrots zijn wij op onze mooie titel ‘KTO Test Topper’ die wij van  I-Sociaal Domein hebben gekregen!

In de aanloop naar de nieuwe versie iJW2.3 van de standaard voor de Jeugdwet heeft Incura ketentests uitgevoerd samen met een gemeente en VECOZO. De titel ‘KTO Test Topper’ geeft het succes en de meerwaarde van deze ketentest aan en is voor ons een hele mooie erkenning voor het gedane werk! Natuurlijk zijn we ook heel blij met de manier waarop de samenwerking tussen de ketenpartijen verliep.

Annemarie Smid en Ilse van ’t Hof van I-Sociaal Domein kwamen ons persoonlijk feliciteren. We kregen een prachtige bos bloemen voor onze ‘Test Toppers’ Hilde Lamberts en Daphne Hilgerink en een lekkere taart voor ons hele team. 

Dank jullie wel, Annemarie en Ilse, voor deze bijzondere eretitel en jullie persoonlijke bezoek!

Vraag nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.