fbpx

Incura, software met hart en ziel

voor professionals in de zorg

 

Bij Incura vinden we het belangrijk dat mensen lekker in hun vel zitten. Dat ze kunnen genieten van het leven. En als je wat hebt, dat je dan weer snel op de been bent. Daar draait onze Incura software om. Hoe we jou en je patiënten zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Om ze snel weer aan het sporten te krijgen. Om ze beter te leren spreken. Om ze zelfstandig te laten wonen. Daar worden wij nou gelukkig van. Ben je benieuwd hoe het werkt, vraag dan de demo aan.

Vraag demo aan

Minder administratie met Incura, meer plezier in je werk

Met Incura kun je meer tijd en aandacht aan je patiënten besteden. Bij de ontwikkeling van onze software hebben we dat als uitgangspunt genomen. Incura is een softwarepakket voor professionals in de zorg. Met alles-in-één: agenda, EPD, meetinstrumenten, facturatie en boekhouding.

Dat betekent dat je sneller en efficiënter kan werken, waardoor je meer tijd overhoudt voor je patiënten. En dus kun je doen wat je het liefste doet: je vak uitoefenen. Het zorgt er tegelijkertijd voor dat je meer plezier in je werk hebt.

Incura, een pakket met veel functionaliteiten

epd software

EPD

Compleet webbased zorgdossier. Zorgpaden kun je flexibel inrichten zodat je patiëntenadministratie aansluit op jouw persoonlijke werkwijze.

agenda

Agenda

Veelzijdig en eenvoudig te bedienen agenda. Altijd inzicht in de afspraken van jou en je collega’s.

boekhouding

Boekhouding

Volledig geïntegreerde professionele boekhoudsoftware die bijna alles zelf doet. Je boekhouder krijgt een gratis account.

facturatie

Factureren

Factureren zoals je wilt. Via de verzekeraar of aan de patiënt. Uitbesteden kan ook. Nieuwe tarieven zijn gemakkelijk door te voeren.

patientenportaal

Patïentenportaal

Specifieke en beveiligde omgeving voor je patiënten. Hier zijn bijvoorbeeld vragenlijsten in te vullen of oefeningen terug te vinden.

app

Incura Pro App

Altijd en overal toegang tot je agenda en dossiers. Om afspraken te maken, journaals bij te werken, metingen te raadplegen en media te uploaden.

meetinstrument

Meetinstrumenten

Meer dan 1000 vragenlijsten en instrumenten om mee te werken. Mis je er eentje? Dan voegen we die voor je toe!

dashboard

Dashboard en management- informatie

Meer grip op je praktijk met een overzichtelijk dashboard en een schat aan managementinformatie.

Zelf ervaren hoe onze EPD software werkt?

Maak hier je keuze voor jouw discipline

GGZ

Logopedie

Fysiotherapie

Oefentherapie

Ergotherapie

Multidisciplinair

Stap over naar Incura als je meer aandacht voor patiënten wil

Incura is er speciaal voor zorgverleners die betere zorg willen voor patiënten. Het is een EPD softwarepakket dat we in de loop der jaren hebben ontwikkeld en doorontwikkeld. We zijn in de huid gekropen van de zorgverlener en de patiënt en hebben het pakket op jullie wensen en behoeften afgestemd.

Als je denkt, ik wil ook meer tijd en aandacht voor mijn patiënten, stap dan over. Overstappen is minder ingewikkeld dan je denkt en kan redelijk snel gerealiseerd worden. Vanuit de meest gebruikte softwareprogramma’s kan worden overgestapt naar Incura. Een overstapconsultant begeleidt het proces.

Binnen 1 minuut een Incura offerte!

Wil je meer tijd besteden aan je patiënten en minder aan de administratie?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor Incura.
Binnen 1 minuut heb je ‘m in je mailbox.

Incura actueel

Koppeling met ZorgDomein is live!

Koppeling met ZorgDomein is live!

Via deze koppeling ontvangt jouw praktijk bij een verwijzing via ZorgDomein automatisch alle medisch relevante gegevens snel en foutloos in het patiëntendossier.Wat kun je als Incura gebruiker met ZorgDomein?ZorgDomein is een online platform waar zorgvraag en...

Beeldbellen met WeSeeDo nu geïntegreerd in Incura!

Beeldbellen met WeSeeDo nu geïntegreerd in Incura!

Om het werken met video/ beeldbel consulten administratief makkelijker te maken, hebben wij de afgelopen tijd gewerkt aan de integratie van WeSeeDo in Incura. Deze is nu beschikbaar! Koppel eenvoudig WeSeeDo met jouw Incura Op onze supportsite kun je in de...

Video webinar ‘Online therapie met Incura’ beschikbaar!

Video webinar ‘Online therapie met Incura’ beschikbaar!

Vorige week en deze week hebben we het gratis webinar 'Online therapie met Incura' gehouden. Veel Incura gebruikers hebben hieraan deelgenomen en hebben het webinar als zeer waardevol ervaren.Mocht je dit webinar gemist hebben of graag nog eens willen terugkijken, dat...

We zijn er voor jou

Als je een vraag hebt, meteen even bellen of mailen. We zitten voor je klaar en helpen je graag. We komen altijd met een antwoord. Of met een oplossing.

Samen komen we verder

Om koppelingen tussen Incura en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie specialisten bekend te maken met onze software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan.