Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Incura EPD Software

Up-to-date software voor therapeuten

Paramedische software

Onze software voor therapeuten is speciaal gemaakt voor paramedici. Het complete, alles-in-één pakket bevat alles dat je nodig hebt om je praktijk efficiënt te runnen.

Zo biedt de praktijksoftware onder andere:

 • een duidelijke agenda
 • een webbased zorgdossier (EPD)
 • geïntegreerd boekhoudprogramma voor de zorg
 • vragenlijsten, screeningformulieren en meetinstrumenten
 • heldere facturatiemogelijkheden via de verzekeraar of patiënt

De software is ontwikkeld door ervaren professionals met een zorgachtergrond. Doordat men weet wat er speelt in de praktijk kunnen we het pakket zo efficiënt mogelijk maken. Sinds de start in 1996 is Incura continu bezig met vernieuwen en verbeteren. Het softwarepakket voor therapeuten is altijd up-to-date en voldoet aan de strengste eisen.

incura-landing-medisch-patienten-dossier

Per discipline, geheel naar eigen wens

Onze praktijksoftware is gemaakt voor paramedische behandelaars. We begrijpen dat een fysiotherapeut andere eisen stelt aan het pakket dan een psycholoog, logopedist of ergotherapeut. De software voor therapeuten is dan ook volledig naar eigen inzicht aan te passen.

Zo kun je eenvoudig een eigen zorgpad inrichten en kies je zelf welke koppelingen je wilt maken; van beveiligd e-mailen tot VECOZO, alles is mogelijk. Voor enkele disciplines hebben wij al specifieke functionaliteiten toegevoegd. Kijk maar eens naar de software voor:

 • GGZ
 • Logopedie
 • Fysiotherapie
 • Oefentherapie
 • Ergotherapie
 • Multidisciplinair

Veilige, Nederlandse software voor therapeuten

De Incura software voor therapeuten behoort tot de Nederlandse WinBase Groep. Het bedrijf richt zich voor 100% op de Nederlandse markt. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste ondersteuning en kun je erop vertrouwen dat het pakket volledig voldoet aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften.

De beveiliging van patiëntengegevens is immers uitermate belangrijk. Onze software voor therapeuten wordt dan ook ieder jaar gecontroleerd en gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510. Verder wordt er gebruik gemaakt van het veilige cloud-based platform Vital Health van Philips.

EPD software voor verschillende therapeuten!

Voel je thuis in de software voor therapeuten

De Incura Academie is een plek waar je alles leert over je softwarepakket. Zo leer je hoe je gemakkelijk koppelingen kunt maken, tools kunt benutten en maximaal rendement kunt halen uit het boekhoudprogramma. De Academie organiseert webinars en (incompany) trainingen. Er zijn tal van cursussen die je wegwijs maken in de paramedische software. En heb je een spontane vraag? Dan kun je altijd bellen of mailen. Er zit een supportteam van betrokken specialisten klaar om je te helpen.

Zelf ervaren hoe het werkt?

Vraag dan vrijblijvend een demo aan voor Incura EPD software. Ben je benieuwd naar wat Incura voor jouw praktijk kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via 088-946 22 33 of via info@incura.nl.

Tarieven

Incura werkt met twee licentiemodellen. Het eerste licentiemodel is zeer geschikt voor bestaande praktijken en vraagt een vast maandelijks bedrag per gebruiker. Het tweede licentiemodel is geschikt voor starters en parttimers en vraagt een vast maandelijks bedrag per gebruiker plus 1% van de jaaromzet. Beide licenties zijn na 6 maanden opzegbaar. We rekenen een alles-in-één prijs voor alle functionaliteiten. Bekijk de tarieven per discipline. Vanzelfsprekend kun je ook een offerte op maat aanvragen. Deze ontvang je binnen 1 minuut in je mailbox!

Overstappen naar Incura software paramedicie

Ben je overtuigd van de voordelen van het Incura softwarepakket voor paramedici? Dan helpen wij je volledig bij het overstappen. Samen met onze overstapconsulent kan dit zorgvuldig en snel gerealiseerd worden. Meer informatie over overstappen.