Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Incura EPD

Veilige en overzichtelijke zorgsoftware

Voor professionals werkzaam in de zorgsector, biedt Incura speciale zorgsoftware. Het betreft een compleet, alles-in-één EPD pakket. Zo beschik je onder andere over een agenda, een elektronisch patiëntendossier en diverse meetinstrumenten. Ook kun je online de boekhouding doen via KING Finance (voorheen iMUIS online) en is factureren geen probleem.

Het is een flexibel pakket. Deze zorgsoftware beschikt over meer dan 1000 vragenlijsten en meetinstrumenten. Ontbreekt er een? Dan voegen wij die voor je toe. Verder kun je het handige dashboard geheel aanpassen naar je eigen wensen. Onze software voor zorginstellingen is ingedeeld per zorgdiscipline of zorgsector.

Overzicht software per zorgsector

Zorgsoftware GGZ

De Incura zorg software voor GGZ is specifiek toegespitst op alle GGZ praktijktypen. Onder andere basis, specialistisch en jeugd. Het is volledig aan te passen naar je eigen wens. Zo kun je zelf een zorgpad samenstellen. Ook het aanleveren van gegevens aan diverse informatie systemen (DIS, CBS, Akwa GGZ) gaat eenvoudig. Meer informatie over GGZ zorgsoftware.

Logopedie software

Onze software voor logopedisten biedt vele mogelijkheden. Naast het gemakkelijk koppelen van audiobestanden biedt het pakket een volledige geïntegreerde taalontwikkeling stoornis (TOS) module en vele meetinstrumenten. Voor ambulante logopedisten biedt de Incura Pro App veel gemak. Meer informatie over zorgsoftware voor logopedisten.

Zorgsoftware fysiotherapie

De alles-in-een software voor fysiotherapeuten is eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat de administratie tot een absoluut minimum wordt teruggebracht. Het pakket biedt handige koppelingen met Fytek en checkt eenvoudig de polis administratie van patiënten. Meer informatie over fysiotherapie software.

Naast de bovenstaande zorgdisciplines biedt Incura specifieke EPD software voor

incura-landing-medisch-patienten-dossier

Geïntegreerd boekhoudprogramma zorg

Onze software voor de zorg bevat een geïntegreerd boekhoudprogramma, iMUIS Online. Om er goed mee te werken, is geen specifieke kennis vereist. Ben je nieuw bij Incura? Dan maken we je wegwijs in het boekhoudprogramma KING Finance (voorheen iMUIS Online), leren wij je hoe je kunt factureren of je bankzaken kunt regelen. Dit opstartgesprek duurt een uur en is gratis.

Heb je een boekhouder die de zaken voor je regelt?
Dan krijgt hij of zij een gratis account.

Betrouwbaar, veilig & goede support

Onze zorgsoftware is niet alleen eenvoudig in gebruik, het is bovendien betrouwbaar en veilig. Zo kun je patiëntgegevens goed afschermen, bijvoorbeeld per therapeut of per discipline. Dit is handig in multidisciplinaire praktijken. Beveiligd e-mailen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Het managementsysteem voor informatiebeveiliging van Incura software voor de zorg wordt jaarlijks gecertificeerd en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en aan de Wet cliëntenrechten.

En kom je er even niet uit of heb je vragen over Incura? Bel of mail met onze medewerkers van Customer Support. Tevens kun je gebruik maken van diverse handleidingen en antwoorden vinden binnen de FAQ’s op de Incura supportsite. Liever een training, online of op locatie? Daar is de Incura Academie voor!