fbpx
agenda

Handige correspondentie module

Met de correspondentie module kun je gemakkelijk zelf correspondentie versturen naar patiënten en relaties. Via ZorgMail kun je deze veilig versturen naar de verwijzer en andere medisch specialisten.

Je kunt je eigen sjablonen aanmaken die zich door middel van samenvoegvelden automatisch vullen met gegevens uit het dossier. Hierdoor staat je document al helemaal voor je klaar!

  • Standaard sjablonen beschikbaar
  • Eigen sjablonen ook aan te maken
  • Koppeling met ZorgMail zodat je veilig informatie kunt versturen
  • Mogelijkheid om documenten te printen en te downloaden
Fysiotherapie software agenda
Fysiotherapie software agenda
  • Standaard sjablonen beschikbaar
  • Eigen sjablonen ook aan te maken
  • Koppeling met ZorgMail zodat je veilig informatie kunt versturen
  • Mogelijkheid om documenten te printen en te downloaden
Fysiotherapie software agenda

Meer uitgelichte functionaliteiten…

EPD software voor Fysiotherapie
dashboard

Slimme en veelzijdige agenda

Met onze overzichtelijke agenda kun je effectief je tijd indelen voor een efficiënte praktijkvoering. Het aanmaken van aanmeldingen en het inplannen van afspraken gaat snel en makkelijk. En je past de agenda volledig naar je eigen wensen aan!

correspondentietool

Eenvoudig en overzichtelijk dashboard

Vanuit het Incura dashboard navigeer je eenvoudig in jouw Incura. Met één klik zoek je naar een patiënt, open je de agenda, bekijk je je taken van die dag of doorloop je de aanmeldingen. Ook klik je direct door naar je declaraties en boekhouding.

app

Incura Pro App

Met de praktische Incura Pro app, speciaal voor zorgverleners heb je altijd en overal toegang tot je agenda en dossiers. Om afspraken te maken, journaals bij te werken, metingen te raadplegen en media te uploaden.

flexibel zorgpad

Flexibel zorgpad

Zorgpaden kun je flexibel inrichten zodat je patiëntenadministratie aansluit op jouw persoonlijke werkwijze. Je beschikt over een compleet webbased zorgdossier. De formulieren sluiten naadloos aan bij de richtlijnen.

boekhouding

Geïntegreerde declaratie en boekhouding

In Incura kun je ook factureren, declareren en gebruik maken van de standaard koppeling met de volledig geïntegreerde professionele boekhoudsoftware die bijna alles zelf doet. Je boekhouder krijgt een gratis account.

meetinstrument

De juiste meetinstrumenten en richtlijnen

Meer dan 1000 vragenlijsten en instrumenten om mee te werken of je patiënt thuis te laten invullen via het Patiënten Portaal. Ook beschik je over de meest actuele richtlijnen zoals de Richtlijn Dossiervoering 2019 KNGF.

animatie en huiswerkoefeningen

Educatieve oefeningen en animaties

Met de geïntegreerde huiswerkoefeningen van Fytek maak je een gemakkelijk oefenschema voor je patiënten. Daarnaast kun je met de educatieve animaties je patiënt eenvoudig de anatomie uitleggen van een bepaalde structuur.

Zelf ervaren hoe onze software voor fysiotherapie werkt? Vraag een demo aan!