fbpx
agenda

Eenvoudig en overzichtelijk dashboard

Vanuit het Incura dashboard, jouw Incura startpunt, kun je alle kanten op. Hierdoor is het navigeren binnen Incura super makkelijk.

Het Incura dashboard zorgt er voor dat je met één klik kunt zoeken en doorklikken naar een patiënt of dossier. Ook de agenda module, het aanmaken van een nieuwe patiënt, het inzien of maken van taken en navigeren naar de aanmeldingen of wachtrij gaat met één klik.

Afhankelijk van de functie autorisaties, kun je hier ook direct naar de aanleveringen, overzichten, management statistieken, facturaties, declaraties en boekhouding.

Fysiotherapie software agenda
  • Overzichtelijk startpunt binnen Incura
  • Eenvoudige navigatie
  • Taken, ZorgMail en agenda vanuit elke plek in Incura te openen met de handige navigatiebalk
  • Gemakkelijk zoeken op patiënt of episode
  • Snel inzicht in de boekhouding en de overzichten

Meer uitgelichte functionaliteiten…

EPD software voor Fysiotherapie
dashboard

Slimme en veelzijdige agenda

Met onze overzichtelijke agenda kun je effectief je tijd indelen voor een efficiënte praktijkvoering. Het aanmaken van aanmeldingen en het inplannen van afspraken gaat snel en makkelijk. En je past de agenda volledig naar je eigen wensen aan!

correspondentietool

Handige correspondentie module

Met de correspondentie module kun je eenvoudig correspondentie sturen naar patiënten en relaties. Beveiligd mailen kan via ZorgMail. Creëer je eigen sjablonen met de samenvoegvelden die automatisch gevuld worden met gegevens uit het dossier.

app

Incura Pro App

Met de praktische Incura Pro app, speciaal voor zorgverleners heb je altijd en overal toegang tot je agenda en dossiers. Om afspraken te maken, journaals bij te werken, metingen te raadplegen en media te uploaden.

flexibel zorgpad

Flexibel zorgpad

Zorgpaden kun je flexibel inrichten zodat je patiëntenadministratie aansluit op jouw persoonlijke werkwijze. Je beschikt over een compleet webbased zorgdossier. De formulieren sluiten naadloos aan bij de richtlijnen.

boekhouding

Geïntegreerde declaratie en boekhouding

In Incura kun je ook factureren, declareren en gebruik maken van de standaard koppeling met de volledig geïntegreerde professionele boekhoudsoftware die bijna alles zelf doet. Je boekhouder krijgt een gratis account.

meetinstrument

De juiste meetinstrumenten en richtlijnen

Meer dan 1000 vragenlijsten en instrumenten om mee te werken of je patiënt thuis te laten invullen via het Patiënten Portaal. Ook beschik je over de meest actuele richtlijnen zoals de Richtlijn Dossiervoering 2019 KNGF.

animatie en huiswerkoefeningen

Educatieve oefeningen en animaties

Met de geïntegreerde huiswerkoefeningen van Fytek maak je een gemakkelijk oefenschema voor je patiënten. Daarnaast kun je met de educatieve animaties je patiënt eenvoudig de anatomie uitleggen van een bepaalde structuur.

Zelf ervaren hoe onze software voor fysiotherapie werkt? Vraag een demo aan!