Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

BI focus

Een slimmere kijk op zorgdata

Therapeuten registreren allerlei gegevens over hun patiënten en de behandelingen die ze geven. De vraag is: wat gebeurt er met die informatie? Vaak niks of te weinig. Dat is zonde. Het kan je namelijk enorm helpen in je bedrijfsvoering. Om van al die gegevens die je in Incura registreert daadwerkelijk informatie te maken, moet je data gaan combineren en visualiseren. Precies daarvoor hebben we BI Focus ontwikkeld! Je online dashboard zorgt er voor dat al die geregistreerde gegevens in Incura, getransformeerd worden naar waardevolle informatie voor je praktijkvoering. Zo hou je altijd de juiste focus!

Incura Focus, BI voor GGZ en EPD

Waardevolle informatie voor je praktijkvoering

Analyse-tool voor zorgpraktijken om managementinformatie snel en eenvoudig inzichtelijk te maken

Overzichtelijk online dashboard

Geavanceerde EPD dashboard
BI Focus EPD analyse tool

Naar een betere en efficiëntere praktijk

BI Focus brengt verschillende prestatie-indicatoren in beeld. Aan de hand daarvan kun je zien hoe je therapeuten presteren, hoe je praktijk het doet en waar ruimte ligt voor verbetering. BI Focus is interactief, oftewel; je hebt veel filter- en dril down-opties en de gewenste informatie heb je dan direct beschikbaar. BI Focus is ontwikkeld door softwarespecialisten, dataminingspecialisten en zorgspecialisten die een sterke affiniteit hebben met de zorg en daar soms zelf in gewerkt hebben. Ze kennen de behoefte van de markt en weten welke informatie relevant is voor prakijken en instellingen.

Wat is BI Focus nu precies?

BI Focus is een business intelligence tool waarmee je rapporten en dashboards kunt maken en online kunt tonen. De tool bevat veel templates voor rapporten die we ontwikkeld hebben op basis van kennis en behoefte uit de markt. Zo kan je direct aan de slag en de grafieken en overzichten tonen met een paar klikken. Allemaal met de data uit je eigen praktijk. Door deze krachtige combinatie geven we je een tool waarmee je je hart op kunt halen en data om kan toveren tot begrijpelijke en concrete informatie.

BI Focus geeft je antwoorden
op vragen als:

  • Hoe presteren mijn therapeuten?
  • Hoe presteert mijn praktijk?
  • Hoe efficiënt zijn onze behandelingen?
  • Wie is goed in welke behandeling?
  • Wie zijn mijn patiënten en waar zitten ze?
Geavanceeerde rapporten in BI Focus voor EPD en GGZ
Elke manager vind de juiste info via BI Focus voor GGZ

Je eigen online dashboard

Met BI Focus heb je de beschikking over je eigen online dashboard met de prestatie-indicatoren die relevant zijn voor jouw praktijk. Met een paar klikken tover je ze tevoorschijn en worden ze duidelijk en overzichtelijk weergegeven. Dat helpt je met het maken van goede analyses. Alle informatie die BI Focus genereert is gebaseerd op data uit je eigen praktijk. Je therapeuten hoeven er dus niks extra’s voor te doen.

Aanvullende service voor klanten

BI Focus is een aanvullende service naar onze klanten toe. We vragen alleen een vergoeding voor de kosten die we maken. Eenvoudigweg omdat we het belangrijk vinden om onze klanten in hun bedrijfsvoering te ondersteunen en betere zorg in Nederland mogelijk te maken. Daar worden we allemaal beter van. Heb je nog niet eerder met een tool als BI Focus gewerkt en heb je behoefte aan wat meer uitleg, dan kun je gebruikmaken van onze onlinetrainingen, of we helpen je uiteraard persoonlijk. Meer weten? Vraag dan een demo aan.

Incura BI Focus

Nog wat praktijkvoorbeelden…