fbpx

Incura EPD voor Fysio

Alles in één administratieprogramma voor fysiotherapie

Fysiotherapie administratie, helder en overzichtelijk

Het Incura administratieprogramma fysiotherapie is een alles-in-één softwarepakket, speciaal voor fysiotherapeuten. Het veilige en flexibele pakket kun je volledig naar eigen wens inrichten en voldoet volledig aan de Richtlijn Dossiervoering 2019 KNGF. De overzichtelijke online agenda biedt vele mogelijkheden en er is een geïntegreerd boekhoudprogramma, speciaal voor zorgspecialisten.

  • volledige integratie van de huiswerkoefeningen van Fytek
  • Heldere animaties om je patiënten uitleg te geven
  • een compleet aanbod van meer dan 600 meetinstrumenten en vragenlijsten
  • per specialisatie beschik je over specifieke formulieren zoals Claudicatio of bekkentherapie
  • het maandelijks aanleveren van data aan de LDF (Landelijke Database Fysiotherapie) is eenvoudig
  • Geïntegreerde COV-check via VECOZO
EPD software voor Fysiotherapie
epd-software

Veilige software, onderdeel praktijkinrichting fysiotherapie

Als je ervoor kiest om een eigen fysiotherapiepraktijk te starten, stop je veel tijd in de praktijkinrichting. Van behandeltafel tot stoelen in de wachtruimte; de juiste materialen mogen niet ontbreken. Dat geldt natuurlijk ook voor het fysiotherapie administratieprogramma. Goede software inrichting is net zo belangrijk. Met het EPD van Incura houd je immers meer tijd over voor je patiënten!

Waarom een EPD van Incura?

Het EPD en administratieprogramma fysiotherapie van Incura is gemaakt door mensen met een achtergrond in de zorg. Incura behoort tot de Nederlandse WinBase Groep. Winbase ontwikkelt software voor de zorg en zij weten precies waar de behoeften liggen. De veiligheid van het administratieprogramma is gewaarborgd. Het beschikt over ISO 27001 en het NEN 7510 certificaat. Via het veilige Philips Vital Health cloud-based platform voldoet Incura aan de hoogste veiligheidseisen.

Zelf ervaren hoe het werkt?

Vraag dan vrijblijvend een demo aan voor Incura Fysiotherapie software. Ben je benieuwd naar wat Incura voor jouw praktijk kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via 088-946 22 33 of via info@incura.nl.

Kosten administratieprogramma fysiotherapie

Het administratieprogramma voor fysiotherapie is beschikbaar in twee licentiemodellen. Beide licenties zijn na 6 maanden opzegbaar. We rekenen een alles-in-één prijs voor alle functionaliteiten.

  • Licentiemodel 1: een vast maandelijks bedrag per gebruiker.
  • Licentiemodel 2: een vast maandelijks bedrag per gebruiker plus 1% van de jaaromzet.

 

Optimaal benutten van het administratiepakket

Wil je alle ins- en -outs kennen van het administratiepakket voor fysiotherapie? Houd dan de Incura Academie in de gaten. Daar leer je alle tools benutten en kun je trainingen volgen waarbij je alles leert over het effectief inrichten van het EPD voor fysiotherapie. Ook worden er geregeld webinars georganiseerd en kun je een incompany training volgen. Wat dacht je van: fysiotherapie en boekhouden of Incura voor beginners?