Ontdek binnen 5 minuten
wat het Incura EPD kost zodat je daarna;

Minder tijd aan je administratie en meer tijd aan je patiënt kunt besteden

Snel en eenvoudig je EPD op maat in kunt richten

Ontdek hoe compleet Incura is. Inclusief boekhouding, facturatie, agenda en nog veel meer

Jouw doel. Zo veel mogelijk patiënten, zo snel mogelijk van hun klachten afhelpen.

Althans, we denken dat jij dat wilt. Wij hebben in ieder geval nog nooit een therapeut horen zeggen dat ze vandaag eens lekker de administratie gaan doen. Jij wel?

Ons doel.

EPD software ontwikkelen met daarin alles dat je als therapeut nodig hebt met zo min mogelijk administratie.

Ons ideaal

Elke therapeut in Nederland met een slimme ‘zelfdenkende’ oplossing laten werken waarmee de administratie verdwijnt. Jij zorgt voor je patiënt, onze software verzorgt de rest. Je kunt meer patiënten helpen of je kunt meer tijd aan je patiënt besteden. Wat jij wil. Zo ver zijn we nog niet, maar we werken er hard aan. Elke dag. Met ruim 40 gemotiveerde medewerkers.

Waar profiteren onze ruim 7500 Incura gebruikers nu al van? Een handige en slimme EPD software oplossing met zorgpaden, agenda, meetinstrumenten, facturatie én een boekhouding. En alles zoveel mogelijk geautomatiseerd.

Vul onderstaand formulier in en Jurgen stuurt je binnen 5 minuten een offerte. Houdt voor de zekerheid ook je spambox in de gaten.

7500 zorgverleners, ruim 2 miljoen patiënten

In Nederland maken we met onze software voor een groot aantal zorgverleners en patiënten het verschil. Dat doen we met veel plezier en ruim 30 medewerkers, van wie velen een achtergrond in de zorg hebben. Zij weten waar het in de dagelijkse praktijk om draait. Wat je belangrijk vindt, waar je tegenaan loopt, dat soort zaken. Onze software ontwikkelen we altijd vanuit jouw behoeften en die van je patiënten. Je vindt ons kantoor in Haarlem aan het Spaarne.

Discipline

Ben je lid van de NVLF?

Contactgegevens

Adresgegevens

Aantal behandelaars (voor gebruikers met AGB code)

Aantal administratieve gebruikers (voor gebruikers zonder AGB code)

Aantal opleidelingen

Als je ook een offerte wilt ontvangen op basis van je jaaromzet (licentiemodel 2), vul dan hier je (geschatte) jaaromzet in (minimaal 10.000,- euro). Dit kan aantrekkelijker zijn als je starter en/of parttimer bent.

Wil je huidige gegevens meenemen?

Welke Software gebruik je nu?

Hoe ben je bij Incura terechtgekomen?

Vul hieronder eventueel een actiecode in

7 + 4 =