Veel belangstelling voor webinar iMUIS boekhouding in Incura!

Op 12 en 25 september hebben we ons boekhouding webinar gehouden! Het doel was een overzicht te geven van de mogelijkheden van iMUIS en vragen te beantwoorden. Na de opening heeft Eric de Boer (Algemeen Directeur) uitgelegd waarom we de stap gemaakt hebben naar iMUIS.

Daarna nam Vincent van Rooij, onze boekhoudkundig expert, het stokje over om live de iMUIS boekhouding in te gaan. In een periode van 2 uur hebben we zo een mooie inleiding kunnen geven.

Op 15 oktober en 4 november van 19.30 tot 21.30 uur houden we opnieuw dit iMUIS boekhouding webinar! Deelname is gratis en aanmelden kan via onze Incura Academie!

 

 

Vraag nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.