Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg
op zoek naar een goede epd leverancier?

Als zorgprofessional hou je je bij voorkeur niet bezig met een zoektocht naar een EPD softwareleverancier. Liever plof je even lekker op de bank om bijvoorbeeld te kijken naar het programma ‘First Dates Hotel’. Voor degenen onder ons die dit fenomeen niet kennen; een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel, met maar één doel voor ogen: het vinden van zijn of haar droompartner.

Het einde van de aflevering is stiekem het leukst

Als kijker zit je ongegeneerd mee te kijken hoe de verschillende stellen elkaar bloednerveus ontmoeten aan de bar of aan tafel. Soms komen de gesprekken totaal niet op gang en voel je enige plaatsvervangende schaamte. De andere keer krijg je direct het gevoel dat het een perfecte match is en gun je het stel al het geluk van de hele wereld. Stiekem is het einde van een aflevering ‘First Dates Hotel’ het allerleukst. Dan zie je of de stellen na de first date nog altijd samen zijn. Soms was er toch geen klik, soms blijven ze goeie vrienden en soms is er toch echt een liefdeskoppel uit voortgekomen. Eind goed al goed.

Je zoektocht naar een EPD softwareleverancier of toch een droompartner

Maar waarom een verhaal over het ‘First Dates Hotel’? Nou, als je goed kijkt, zijn er toch wel een aantal parallellen te ontdekken tussen een zoektocht naar een droompartner of het zoeken naar een EPD softwareleverancier. Je zult wel denken; waar hebben ze het over? Maar lees nog even verder.

De juiste ‘klik’ hebben

Je droompartner of je EPD softwareleverancier moet aan een aantal, voor jou belangrijke, criteria voldoen. Hij of zij (of het) moet tot je verbeelding spreken, een goeie eerste indruk maken en, niet geheel onbelangrijk, je moet er de juiste ‘klik’ mee hebben. Het gevoel van; ja, hier wil ik meer van weten! Natuurlijk, er zijn ook grote verschillen in het vinden van je ideale droompartner of je ideale softwareleverancier. Die droompartner is wellicht een langgekoesterde wens en die softwareleverancier misschien wel een noodzakelijk kwaad.

Een partnership voor langere tijd

Maar toch, het maken van de juiste keus voor een EPD softwareleverancier of droompartner valt lang niet altijd mee. Vaak wil je toch graag een partnership aangaan voor een langere tijd. Een verdieping van je relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Persoonlijke aandacht en af en toe blij verrast worden. Samen verder groeien en nieuwe uitdagingen aangaan. Je blijven ontwikkelen tot volwaardige partners waarbij je elkaar versterkt en stimuleert om nog beter te worden.

Maar hebben we het hier nu over een liefdesrelatie tussen jou en je ideale droompartner of over een partnership met je softwareleverancier? Precies, het kan op allebei van toepassing zijn. Het is maar net hoe je deze blog leest of interpreteert.

Is Incura de ideale EPD softwareleverancier voor jou?

Voor het vinden van je ideale droompartner kun je zeker terecht bij het ‘First Dates Hotel’.

Maar ben je op zoek naar een (andere) softwareleverancier en wil je graag weten of wij, Incura, een mogelijke match zijn? Kijk dan eens rond op onze website en ontdek of we de juiste ‘klik’ hebben!

Wij zijn Incura, software met hart en ziel. Voor professionals in de zorg.