Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Heb je deze zomer een waarnemer in je praktijk?

Dan is het belangrijk dat je waarnemer een eigen account krijgt. Op het inlogscherm binnen Incura wordt dan onderscheid gemaakt tussen jezelf en je waarnemer. Zo kun je altijd aantonen wie welke bijzondere persoonsgegevens heeft ingezien of gewijzigd. Dit is in overeenstemming met de eisen die gesteld worden binnen de AVG en de NEN 7510 in het kader van de informatiebeveiliging binnen de zorg.

Profiteer ook van onze zomerkorting!

Je kunt nu tegen een bijzonder tarief voor een vaste periode van maximaal 2 maanden, een extra account gebruiken binnen Incura.

  • 1 maand voor € 45,- per gebruiker
  • 2 maanden voor € 80,- per gebruiker
  • Géén eenmalige kosten!

Praktijk/instelling met 2 of meer medewerkers

Je kunt eenvoudig kosteloos waarneming regelen door een bestaande medewerker los te koppelen van het huidige gebruikersaccount en een nieuwe medewerker aan te maken en deze hieraan te koppelen.

Hiermee krijgt de waarnemer (in plaats van de bestaande medewerker) toegang tot Incura. Je kunt desgewenst voor de waarneemperiode een nieuw wachtwoord instellen zodat wachtwoorden niet gedeeld worden en/of de autorisatie-instellingen voor de waarnemer aanpassen. Dit is mede van belang voor de privacy van je patiëntgegevens.

Let op: Staat er bij het betreffende account ‘admin’ achter het klantnummer? Dan kun je dit niet zelf loskoppelen, neem in dat geval even contact op met onze Customer Support (088 – 946 22 73)
Wil je niet het account van een bestaande medewerker tijdelijk omzetten? Dan kun je een extra gebruiker* aanvragen met zomerkorting.

Eénmanszaken

Heb je één Incura licentie met beheerdersrechten? Om in dat geval waarneming mogelijk te maken, vraag je tegen bovenstaand tarief een extra gebruiker* aan.

Extra gebruiker*

Je kunt een extra gebruiker aanvragen per mail met als onderwerp ‘Aanvraag extra gebruiker met zomerkorting’. Wij sturen je vervolgens per mail een nieuw account met verdere instructies toe.

Voorwaarden waarnemer account

  • Waarneming geldt alleen voor behandelaars
  • Facturering vindt plaats bij activering van de licentie voor de waarnemer
  • Tussentijdse opzegging is niet mogelijk
  • Account eindigt automatisch na de afgesproken periode van 1 of 2 maanden
  • Je maakt zelf de medewerker aan in Incura en je koppelt zelf de medewerker aan het account
  • Deze aanbieding geldt alleen wanneer de start van de activatie van het account plaatsvindt in juli of augustus 2023

Uiteraard kun je besluiten na de waarnemingsperiode het account voort te zetten. Vanaf dat moment zal wel het reguliere tarief gelden. De éénmalige kosten van € 100,- worden dan alsnog in rekening gebracht.
Mocht je het account willen voortzetten, laat het ons tijdig weten. Dan maken we het in orde voor je!