Samen met de NVLF werken we aan lastenverlichting!

Verlichting van administratieve lasten voor logopedisten door het handig inzetten van EPD-software. Dat was het onderwerp van een kort geleden gehouden bijeenkomst van de NVLF waar wij, Incura, als partner van de NVLF aan deelnamen.

Uit deze bijeenkomst is een eerste concrete activiteit voortgekomen; het opzetten van een webinar over de vernieuwde NVLF-richtlijn Logopedische dossiervorming en de aanpassingen in onze software. Na de zomer gaan we samen met de NVLF dit webinar verzorgen. Het volledige artikel kun je lezen op de website van de NVLF.

Vraag nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.