QuestPro aanbieding: intake + PREM nu voor €5,- p.m.*

Vanaf begin 2023 bieden we een geïntegreerde intake vragenlijst en een PREM dienst aan voor paramedische praktijken. Door de speciale samenwerking met QuestPro kunnen we dit zeer voordelig aanbieden. Zo zetten we met jou een volgende stap op het pad van administratief ontzorgen! Meld je aan vóór 1 januari om gebruik te maken van de speciale aanbieding.

handige vragenlijsten van Questpro geintegreerd in Incura EPD
Logo QuestPro bij Incura EPD

Geïntegreerde intake vragenlijsten (€2,- p.m. / beschikaar vanaf Q1 2023)

PREM vragenlijsten (€4,- p.m.)

Combinatie intake + PREM (€5,- p.m.)*

Gemakkelijk

Je hoeft zelf niets te installeren of activeren. Je werkt geheel binnen Incura. De PREM vragenlijsten gaan live in januari 2023, na livegang worden afgesloten behandelingen van de voorgaande weken in januari worden met terugwerkende kracht verstuurd.

Eenvoudig voor de cliënt

De cliënt ontvangt per e-mail een uitnodiging en vult de vragenlijst veilig online in op computer, tablet of telefoon. Men ontvangt automatisch herinneringen als de vragenlijst nog niet (volledig) is ingevuld.

Tijdsbesparing

Dossiervelden in Incura worden automatisch gevuld met gegevens uit de Intake vragenlijst. Dit scheelt jou weer tijd met de administratie.

PREM dashboard

Binnen QuestPro heb je een overzichtelijke dashboard met uitslagen en overzichten op praktijkniveau.

Alles in één prijs

Voor de PREM geldt dat het tarief inclusief aanlevering aan de landelijke benchmark en, indien wenselijk, aan Zorgkaart Nederland is.

Aanbieding

Geen kosten om je account te activeren. Meld je voor 01-01-2023 aan voor de combinatie intake vragenlijsten & PREM vragenlijsten en betaal maar €5,- per maand.*

*Omdat de intakevragenlijsten (januari 2023) beschikbaar zullen komen in Incura betaal je tot dat moment alleen de €4,- p.m. voor de PREM. Pas zodra de intakevragenlijsten beschikbaar zijn zullen we deze in rekening brengen tegen het gereduceerde tarief van €1,- p.m.

Prijzen zijn per gebruiker per maand, excl. BTW