Om meer vertrouwd te raken met Incura bieden wij verschillende trainingen aan. Je kunt online deelnemen via diverse webinars of bij ons op locatie in Haarlem of Ede.

Alle trainingen kunnen trouwens ook ‘incompany’ in jouw praktijk of instelling georganiseerd worden. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers van Backoffice. We informeren je graag over de mogelijkheden!

Maak een keus uit de trainingen hieronder en meld je aan! De genoemde kosten kun je terugvinden op je maandelijkse factuur.

Webinar – Wat is er nieuw in Incura?
De releasenotes op een rij!

Data: 6 maart
Tijd: 12:00u – 13:00u
Kosten: € 40,-

Regelmatig worden er door ons releases uitgevoerd waarbij we diverse aanpassingen doen in Incura. Via de zogenoemde releasenotes informeren wij je welke aanpassingen dit zijn.
Onze software is dan weer up-to-date en je beschikt over de nieuwste versie van Incura.

Tijdens elke release worden er specifieke wijzigingen doorgevoerd en vaak ook mooie, nieuwe functionaliteiten. Soms betekent dit een grote aanpassing, soms is het slechts een kleine wijziging.
Vaak is er veel tijd te besparen om met een iets andere werkwijze, veel meer inzicht in de praktijk of patiënten te krijgen.

Elke maand, meestal op vrijdag, starten we met een webinar waarin we de nieuwste mogelijkheden van Incura toelichten. Met natuurlijk gelegenheid om via de chat vragen te stellen over die nieuwe functies en hun samenhang.

De volgende onderwerpen komen aan bod

  • We geven je een overzicht van alle nieuwe ontwikkelingen

  • We vertellen waar je deze nieuwste aanpassingen kunt vinden

  • We leggen uit hoe deze functies werken

  • We geven een sneak preview van wat er de volgende maand gaat gebeuren

Aanmeldformulier

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en worden, als een van de weinige EPD softwareleveranciers, jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73