Om meer vertrouwd te raken met Incura bieden wij verschillende trainingen aan. Je kunt online deelnemen via diverse webinars of bij ons op locatie in Haarlem of Ede.

Alle trainingen kunnen trouwens ook ‘incompany’ in jouw praktijk of instelling georganiseerd worden. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers van Backoffice. We informeren je graag over de mogelijkheden!

Maak een keus uit de trainingen hieronder en meld je aan! De genoemde kosten kun je terugvinden op je maandelijkse factuur.

 Webinar – Incura Tips & Tricks

Data:
25 maart – 15 april – 24 april – 28 april

Tijd: 12:00 – 13:00 uur
Kosten: € 40,-

Wil je minder tijd kwijt zijn aan het bijwerken van je dossiers? Tijdens dit webinar leer je optimaal gebruik maken van standaardteksten, macro’s, verslaglegging, sjablonen en het maken van overzichten. Ontdek met dit webinar hoe je nog efficiënter kunt werken met Incura!

De volgende onderwerpen komen aan bod

  • Standaardteksten
  • Macro’s
  • Verslaglegging, sjablonen
  • Inzicht door overzichten

Benodigde voorkennis

Het is praktisch als je al de volgende webinars hebt gevolgd:

Goed om te weten

Om het geleerde in de praktijk te kunnen toepassen, zijn beheerrechten in de eigen omgeving noodzakelijk.

Aanmeldformulier

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en worden, als een van de weinige EPD softwareleveranciers, jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73