Om meer vertrouwd te raken met Incura bieden wij verschillende trainingen aan. Je kunt online deelnemen via diverse webinars of bij ons op locatie in Haarlem of Ede.

Alle trainingen kunnen trouwens ook ‘incompany’ in jouw praktijk of instelling georganiseerd worden. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers van Backoffice. We informeren je graag over de mogelijkheden!

Maak een keus uit de trainingen hieronder en meld je aan! De genoemde kosten kun je terugvinden op je maandelijkse factuur.

Webinar – Efficiënt werken met de Incura Pro App en het patiëntenportaal!

Data:
7 april – 30 april

Tijd: 12:00 – 13:00 uur
Kosten: € 40,-

Weet je eigenlijk wel dat je met Incura ook beschikt over een therapeuten app en een patiëntenportaal? Handige opties waar je zeker tijd mee kunt winnen. Maar hoe begin je hier mee en wat kun je er eigenlijk mee?

Je kunt bijvoorbeeld je patiënten in het behandelproces betrekken door hen ook thuis relevante informatie te laten zien. Laat onder meer de patiënt thuis vragenlijsten invullen, maak foto’s direct in het dossier en nog veel meer.

De volgende onderwerpen komen aan bod

  • Wat kan er allemaal gekoppeld worden aan Incura?
  • Hoe krijg je toegang tot de mogelijkheden van het patiëntenportaal?
  • Hoe activeer je de therapeuten app?
  • Wat zijn de verschillen tussen de app en het portaal?
  • Wat zien je patiënten van hun dossier?
  • Hoe bepaal je wat zij zien en hoe hou je alles beheersbaar?
  • Wat kun je aan de patiënt geven ter ondersteuning van de behandeling?

Met natuurlijk gelegenheid om via de chat vragen te stellen over deze handige opties!

Aanmeldformulier

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en worden, als een van de weinige EPD softwareleveranciers, jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73