Om meer vertrouwd te raken met Incura bieden wij verschillende trainingen aan. Je kunt online deelnemen via diverse webinars of bij ons op locatie in Haarlem of Ede.

Alle trainingen kunnen trouwens ook ‘incompany’ in jouw praktijk of instelling georganiseerd worden. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers van Backoffice. We informeren je graag over de mogelijkheden!

Maak een keus uit de trainingen hieronder en meld je aan! De genoemde kosten kun je terugvinden op je maandelijkse factuur.

Training Boekhouding voor beginners (MUIS) – Haarlem

Data: Op dit moment zijn er geen trainingen gepland
Tijd: 12:30 – 16:30 uur
Kosten: € 275,-

Deze training vindt plaats op locatie Haarlem
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem

In deze training leer je alle in en outs van de boekhouding binnen Incura!

Voorkennis

Het is voor deze training noodzakelijk dat je al zorginhoudelijk hebt gewerkt met Incura en dat je gratis boekhoudkundig opstartgesprek heeft plaatsgevonden.

Tevens is het praktisch als je de volgende webinars al hebt gevolgd:

Aanmeldformulier

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en worden, als een van de weinige EPD softwareleveranciers, jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73