Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Incura EPD Software

Gebruiksvriendelijke en moderne EPD software

Incura, praktiche epd software

Praktijksoftware van Incura; EPD leveranciers met ervaring

Als zorgprofessional zet jij je patiënten op de eerste plaats. Wij van Incura stellen jou centraal. De praktijksoftware die wij ontwikkelen, is erop gericht de administratie een stuk eenvoudiger te maken. Dit doen we om jou en je collega-therapeuten te ontlasten, zodat er meer tijd overblijft voor de patiënten. Van alle GGZ EPD leveranciers in Nederland hebben wij wellicht de meeste praktijkervaring. Ons team bestaat uit ruim 30 mensen. Velen hebben een achtergrond in de zorg. We weten wat er speelt, wat de knelpunten zijn en waar mogelijkheden tot verbetering zitten.

praktische epd software voor fysio, ggz, logopedie, oefentherapie en ergotherapie

Een professionele partner op het gebied van patiëntenadministratie

Met een modern online EPD software pakket van Incura heb je altijd en overal uitstekend overzicht. Het programma bundelt belangrijke toepassingen in één:

Agenda

Boekhouding

Elektronisch Patiënten Dossier (EPD)

Facturatie

Meetinstrumenten

Incura helpt je verder met het uitbouwen van je praktijk

Incura is meer dan een EPD software leverancier

We beseffen dat jij alleen profijt hebt van ons software pakket als je alle toepassingen en tools kent en ze ook kunt gebruiken. Daarom hebben we de Incura Academie opgericht. We geven trainingen en organiseren webinars om klanten vertrouwd te maken met onze online EPD software. Een in-company training op je eigen locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Een paar voorbeelden van cursussen / online workshops die we verzorgen:

  • Incura voor starters;
  • boekhouding voor beginners;
  • efficiënt werken met de Incura Pro App en het patiëntenportaal;
  • Incura Tips & Tricks;
  • hoe gebruik je het EPD?
Incura helpt je verder met het uitbouwen van je praktijk

Vernieuwende online praktijksoftware

Incura behoort tot de WinBase Groep, koploper onder EPD leveranciers in Nederland. Ons team bestaat uit mannen en vrouwen die praktijkervaring hebben als het gaat om zorg. Die kennis hebben we gecombineerd met passie voor informatietechnologie en techniek. Op die manier is onze vernieuwende praktijksoftware ontwikkeld. Als EPD leveranciers richten we ons met name op:

Ergotherapeuten

Fysiotherapeuten

GGZ-specialisten

Logopedisten

Oefentherapeuten

Multidisciplinaire praktijken

Ons softwarepakket is ondersteunend; het gaat om de behandeling van de patiënten en niet om de boekhouding!

EPD leveranciers Nederland met hoogste veiligheidseisen

Als één van de weinige EPD software leveranciers in ons land wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510. Dit betekent dat we de hoogste prioriteit geven aan de beveiliging van onze online EPD software.

We maken gebruik van het cloud-based platform van Philips Vital Health. Dit in de zorg veelgebruikte platform voldoet aan de internationale veiligheidsvoorschriften. Vital Health garandeert snelheid, integriteit, zorgvuldigheid en  flexibiliteit. Aanvullend voert Incura het Kiwa Elektronisch Cliënten Dossier keurmerk voor zzp’ers in de zorg. We voldoen aan de hoogste veiligheidseisen zoals de aangescherpte Wet cliëntenrechten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze innovatieve software? En wil je weten wat Incura als EPD software leverancier voor jouw praktijk kan betekenen? Vraag dan een demo of proefaccount aan. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend overstapgesprek!

Vrije keuze in licentie en lage EPD kosten

Als je je aan wilt sluiten bij EPD software leverancier Incura, zijn er twee licentiemodellen om uit te kiezen:

  • Licentiemodel 1: een vast maandelijks bedrag per gebruiker;
  • Licentiemodel 2: een vast maandelijks bedrag per gebruiker plus 1% van de jaaromzet.

We rekenen een alles-in-één prijs voor alle functionaliteiten. Beide licenties zijn na 6 maanden opzegbaar. Wil je meer informatie over de EPD kosten of functionaliteiten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.