Incura Software

Moderne en gebruiksvriendelijke
EPD software

Praktische patiëntendossier software van Incura

Als zorgprofessional zet jij je cliënten op de eerste plaats. Wij van Incura stellen jou centraal. De software die wij ontwikkelen is erop gericht de administratie een stuk eenvoudiger te maken. Dit doen we om jou en je collega-therapeuten te ontlasten, zodat er meer tijd overblijft voor je patiënten.

Een professionele partner op het gebied van cliëntenadministratie

Met een modern online EPD software pakket van Incura heb je altijd en overal uitstekend overzicht. Het programma bundelt belangrijke toepassingen in één:

 • agenda
 • boekhouding
 • Elektronisch Patiënten Dossier
 • facturatie
 • meetinstrumenten

Vernieuwende praktijksoftware

Incura behoort tot de WinBase Groep, koploper onder Nederlandse EPD leveranciers. Ons team bestaat uit 30 mensen. Velen hebben in de zorg gewerkt. Wij weten wat er speelt, wat knelpunten zijn en waar mogelijkheden tot verbetering zitten. Onze passie voor informatietechnologie en techniek zetten we in om vernieuwende praktijksoftware te ontwikkelen.

We richten ons met name op GGZ-specialistenfysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, oefentherapeuten en multidisciplinaire praktijken. Onze softwarepakketten zijn ondersteunend; het gaat om de behandeling van de cliënt en niet om de boekhouding!

EPD software voor verschillende disciplines!

GGZ

Logopedie

Fysiotherapie

Oefentherapie

Ergotherapie

Multidisciplinair

Incura is meer dan een EPD software leverancier

We beseffen dat jij alleen profijt zult hebben van onze patiëntendossier software als je alle toepassingen en tools kent en ze ook kunt gebruiken. Daarom hebben we de Incura Academie opgericht. We geven trainingen en organiseren webinars om klanten vertrouwd te maken met onze online EPD software. Samen met je collega’s kun je naar ons kantoor in Haarlem komen. Een in-company training op de eigen werkvloer behoort ook tot de mogelijkheden. Een paar voorbeelden van cursussen / online workshops die we verzorgen:

 • Incura voor starters
 • boekhouding voor beginners
 • efficiënt werken met de Incura Pro App en het patiëntenportaal
 • Incura tips & tricks
 • hoe gebruik je het EPD?

Zelf ervaren hoe het werkt?

Vraag dan vrijblijvend een demo aan voor Incura EPD software. Ben je benieuwd naar wat Incura voor jouw praktijk kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via 088-946 22 33 of via info@incura.nl.

Veilige en betrouwbare patiëntendossier software

Als één van de weinige EPD leveranciers in ons land beschikt WinBase over zowel het ISO 27001 als het NEN 7510 certificaat. Dit betekent dat we de hoogste prioriteit geven aan de beveiliging van onze online EPD software. We werken samen met Philips en maken gebruik van het cloud-based platform Vital Health. Dit in de zorg veelgebruikte systeem, voldoet aan de internationale veiligheidsvoorschriften.

Vital Health garandeert snelheid, integriteit, zorgvuldigheid en flexibiliteit. Aanvullend voert Incura het Kiwa Elektronisch Cliënten Dossier keurmerk voor zzp’ers in de zorg. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze innovatieve pakketten? En wil je weten wat Incura als EPD software leverancier voor jouw praktijk kan betekenen? We bieden je bij deze een consultancy sessie aan. Zaken die aan de orde kunnen komen zijn: veilig e-mailen, een koppeling met Nivel, het implementeren van tarieven enzovoort.

Vrije keuze en lage EPD kosten

Als je je aan wilt sluiten bij EPD software leverancier Incura, zijn er twee licentiemodellen om uit te kiezen:

 • een vast maandelijks bedrag per gebruiker
 • een vast maandelijks bedrag per gebruiker plus 1% van de jaaromzet

We rekenen een alles-in-één prijs voor alle functionaliteiten. Beide licenties zijn na 6 maanden opzegbaar. Wil je meer informatie over de EPD kosten of functionaliteiten? Neem dan contact met ons op.