Incura Ergo

Praktijksoftware ergotherapie van Incura

Software op maat voor ergotherapie professionals

Ga jij binnenkort je eigen praktijk ergotherapie starten en zoek je een efficiënt en handig administratiesysteem? Wil je af van al die losse programma’s en cliëntengegevens voortaan overzichtelijk combineren onder één noemer? Welkom bij Incura, dé partner op het gebied van alles-in-één praktijksoftware ergotherapie.

De cliënt altijd op de eerste plaats

Met grote toewijding help jij je cliënten het dagelijks leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Thuis, op het werk, op school en onderweg. Stap voor stap en dag voor dag. De ziekte, aandoening of beperking is er en wordt serieus genomen, maar de focus ligt op de mogelijkheden eromheen. Je leert mensen zelfredzaam te worden, mobiel en productief te zijn. Onder jouw begeleiding worden ze zelfstandig en krijgen ze zelfvertrouwen. Tot zover de overeenkomsten. Verschillen zijn er ook.

De achtergrond van iedere cliënt is anders. Net als de inzet en het tempo tijdens de ergotherapiesessies. Het is belangrijk al die individuele processen bij te houden en overzicht te bewaren. En hier komt Incura om de hoek kijken. Om ervoor te zorgen dat jij in de drukke, dagelijkse werkpraktijk zowel de bomen als het bos blijft zien, hebben wij een softwarepakket ontwikkeld. Een programma speciaal voor ergotherapeuten om de volledige cliëntenadministratie bij te houden. De toegankelijke alles-in-één-software van Incura maakt administreren eenvoudig en levert veel tijd op. Zo kun jij met passie en vol energie blijven doen wat je het liefste doet: je cliënten bijstaan.

Incura software ergotherapie om jou te ondersteunen

Onze programmatuur is gebruikersvriendelijk en flexibel. Het pakket is zo samengesteld dat iedere ergotherapeut ermee kan werken. Het maakt niet uit of je een praktijk aan huis hebt, in een verzorgingstehuis of in opdracht van een ziekenhuis werkt. Heb je je gespecialiseerd in ontwikkelingsstoornissen, cognitieve revalidatie of fysieke revalidatie?

Misschien werk je met jongeren of juist met ouderen? Wil je op korte termijn je eigen praktijk ergotherapie starten? In het EPD ergotherapie van Incura kun je alle gegevens kwijt. De afzonderlijke onderdelen zijn volledig aan jouw specifieke wensen aan te passen. Je kunt zelf zorgpaden samenstellen, bepaalde sjablonen wel of niet gebruiken, nieuwe schema’s ontwerpen et cetera. Ons softwarepakket maakt de administratie een stuk leuker! Meer over ergotherapie EPD leveranciers.

Zelf ervaren hoe het werkt?

Vraag dan vrijblijvend een demo aan voor Incura Ergotherapie software. Ben je benieuwd naar wat Incura voor jouw praktijk kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via 088-946 22 33 of via info@incura.nl.

Alle belangrijke applicaties gecombineerd

De praktijksoftware ergotherapie van Incura is multifunctioneel en geschikt voor volwassenen- en kinderergotherapie. De opbouw is overzichtelijk en logisch. De meest essentiële toepassingen op een rij:

  • DTE
  • meetinstrumenten als COPM
  • geïntegreerde behandeljournaals op basis van het PEO-model
  • ondersteuning EN en Ketp eisen
  • ingebouwde COV-check via VECOZO
  • polisinformatie controle
  • audits en plus audits beheer

Binnen het programma kun je je agenda en vragenlijsten uploaden. Foto’s en video’s zijn direct te koppelen. Losse notities kun je kwijt op de vrije formulieren. De Incura Pro App is 24/7 te raadplegen. Je kunt erin werken op je pc, laptop, tablet en smartphone. De automatische synchronisatie zorgt ervoor dat je dashboard altijd actueel is.

Interesse in onze praktijksoftware ergotherapie

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar het Incura softwarepakket voor ergotherapeuten? Als je vragen hebt of geïnteresseerd bent in een gebruikerstraining, neem dan contact met ons op!