fbpx

Patiëntendossier software voor de zorgprofessional

EPD software met hart en ziel voor professionals in de zorg

 

We vinden het belangrijk dat mensen lekker in hun vel zitten. Dat ze kunnen genieten van het leven. En als je wat hebt, dat je dan weer snel op de been bent. Daar draait onze patiëntendossier software van Incura om. Hoe we jou en je patiënten zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Om ze snel weer aan het sporten te krijgen. Om ze beter te leren spreken. Om ze zelfstandig te laten wonen. Daar worden wij nou gelukkig van. Ben je benieuwd hoe het werkt, vraag dan de demo aan.

Vraag demo aan

Patiëntendossier software, minder administratie en meer plezier in je werk

Met onze software om je patiëntendossiers op orde te houden, kun je meer tijd aan je patiënten besteden. Bij de ontwikkeling hebben we dat als uitgangspunt genomen. Incura is een digitaal zorgdossier voor professionals in de zorg. Met alles-in-één: agenda, EPD (elektronisch patientendossier), meetinstrumenten, facturatie én boekhouding.

Dat betekent dat je sneller en efficiënter kan werken, waardoor je meer tijd overhoudt voor je patiënten. En dus kun je doen wat je het liefste doet: je vak uitoefenen. Het zorgt er tegelijkertijd voor dat je meer plezier in je werk hebt.

Veel functionaliteiten met Incura, online patiëntendossier software

EPD

Compleet webbased digitaal zorgdossier. Zorgpaden kun je flexibel inrichten zodat je patiëntenadministratie aansluit op jouw persoonlijke werkwijze.

Patïentenportaal

Specifiek en beveiligd electronisch patientenportaal. Hier kan je patiënt bijvoorbeeld vragenlijsten invullen of oefeningen terugvinden.

Agenda

Veelzijdig en eenvoudig te bedienen agenda. Altijd inzicht in de afspraken van jou en je collega’s.

Incura Pro App

Altijd en overal toegang tot je agenda en dossiers. Om afspraken te maken, journaals bij te werken, metingen te raadplegen en media te uploaden.

Boekhouding

Volledig geïntegreerde professionele boekhoudsoftware die bijna alles zelf doet. Je boekhouder krijgt een gratis account.

Meetinstrumenten

Meer dan 1000 vragenlijsten en instrumenten om mee te werken. Mis je er eentje? Dan voegen we die voor je toe!

Factureren

Factureren zoals je wilt. Via de verzekeraar of aan de patiënt. Uitbesteden kan ook. Nieuwe tarieven zijn gemakkelijk door te voeren.

Dashboard en management- informatie

Meer grip op je praktijk met een overzichtelijk dashboard en een schat aan managementinformatie.

Patiëntendossier voor verschillende disciplines!

GGZ

Logopedie

Fysiotherapie

Oefentherapie

Ergotherapie

Multidisciplinair

Stap over naar Incura als je meer aandacht voor patiënten wil

Incura is er speciaal voor zorgverleners die betere zorg willen voor patiënten. Het is software voor patiëntendossiers dat we in de loop der jaren hebben ontwikkeld en doorontwikkeld. We zijn in de huid gekropen van de zorgverlener en de patiënt en hebben het pakket op jullie wensen en behoeften afgestemd.

Als je denkt, ik wil ook meer tijd en aandacht voor mijn patiënten, stap dan over. Overstappen is minder ingewikkeld dan je denkt en kan redelijk snel gerealiseerd worden. Vanuit de meest gebruikte EPD softwareprogramma’s en digitale zorgdossier programma’s kan worden overgestapt naar Incura. Een software overstapconsultant begeleidt het proces.

Binnen 1 minuut een Incura offerte!

Wil je meer tijd besteden aan je patiënten en minder aan de administratie?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor Incura.
Binnen 1 minuut heb je ‘m in je mailbox.

Incura actueel

Waarnemer account mét zomerkorting!

Waarnemer account mét zomerkorting!

Heb je deze zomer een waarnemer in je praktijk? Dan is het belangrijk dat je waarnemer een eigen account krijgt. Op het inlogscherm binnen Incura wordt dan onderscheid gemaakt tussen jezelf en je waarnemer. Zo kun je altijd aantonen wie welke bijzondere...

WinBase behaalt met Incura de MedMij-kwalificatie!

WinBase behaalt met Incura de MedMij-kwalificatie!

Met onze Incura EPD software hebben we als eerste VG VIPP-deelnemer de MedMij-kwalificatie behaald. Dit in samenwerking met VZVZ (bekend van LSP, landelijk schakelpunt) waarbij we koppelen met hun nieuwe dienst LSP+ waarmee zij de DVZA rol faciliteren (dienstverlener...

Geïntegreerde koppeling Fytek huiswerkoefeningen in Incura

Geïntegreerde koppeling Fytek huiswerkoefeningen in Incura

Als Incura gebruiker willen wij je zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom hebben we bekeken op welke manier we huiswerkoefeningen in Incura het beste beschikbaar kunnen stellen. Ook belangrijk hierbij is dat de huiswerkoefeningen up-to-date dienen te zijn én blijven....

We zijn er voor jou

Als je een vraag hebt, meteen even bellen of mailen. We zitten voor je klaar en helpen je graag. We komen altijd met een antwoord. Of met een oplossing.

Samen komen we verder

Om koppelingen tussen onze epd software en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie specialisten bekend te maken met onze epd software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.

© 2021 Incura | site: Ambasco Design en Marketing