Ontmoet Incura tijdens het NVLF Congres!

Je kunt de mensen van Incura persoonlijk ontmoeten tijdens het NVLF Congres op vrijdag 8 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Graag geven we onze eigen invulling aan het congres thema “Samen Vooruit”! We nodigen je dan ook van harte uit om een bezoekje aan onze stand op het beursplein te brengen en je te laten verrassen!

Wij zijn partner van de NVLF. En daarom krijg jij, als lid van de NVLF, een aantrekkelijk ledenvoordeel!

Wil jij ook profiteren van je NVLF-ledenvoordeel? Vraag dan een offerte bij ons aan en vul je NVLF-lidmaatschapsnummer in.

Voor meer informatie over het NVLF Congres kun je terecht op de website van de NVLF.

Vraag  onze nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.