Ontmoeten we elkaar op het Young Professional OT Congres op 1 november?

Ontmoet de mensen van Incura persoonlijk tijdens het Young Professional OT Congres op vrijdag 1 november bij Schola Medica in Utrecht!

We nodigen je dan ook van harte uit om ons een bezoekje te brengen op de informatiemarkt en je te laten informeren over onze EPD software voor ergotherapeuten!

Ga je een eigen praktijk beginnen? Dan kun je gebruik maken van ons aantrekkelijke Incura Starterspakket. Lees ook de praktische tips in onze blog over hoe je meer patiënten in je ergopraktijk krijgt.

Voor meer informatie over het congres kun je terecht op de website van Ergotherapie Nederland.

Vraag  onze nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.