Nieuwe richtlijn en kwaliteitseisen beschikbaar in Incura Logo!

Begin september zijn zowel de nieuwe richtlijn verslaglegging 2019 als de nieuwe eisen kwaliteitstoets 2020 beschikbaar gekomen in Incura! 

Er is hard gewerkt in de zomerperiode om Incura Logo volgens deze nieuwe richtlijn en kwaliteitseisen aan te passen. Deels is dit mogelijk gemaakt door de waardevolle input vanuit de focusgroep bijeenkomst voor logopedisten die begin juni dit jaar plaatsvond.

Richtlijn verslaglegging 2019
De bijbehorende kwaliteitsondersteuning in de globale instellingen heet nu ‘NVLF richtlijn verslaglegging 2019’, deze komt in de plaats van ‘NVLF richtlijn dossiervorming 2016’. Indien je ‘NVLF richtlijn dossiervorming 2016’ aan had staan, zal deze automatisch veranderen naar ‘NVLF richtlijn verslaglegging 2019’ zodat je deze niet zelf hoeft aan te passen.

Kwaliteitstoets eisen 2020
De bijbehorende kwaliteitsondersteuning blijft ‘NVLF kwaliteitstoets’ in de globale instellingen.

Vraag nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.