Incura Academie

Om meer vertrouwd te raken met Incura bieden wij grote praktijken
en instellingen trainingen op maat aan. Het is ook mogelijk om uw
medewerkers op te leiden als trainer. Om een indruk te krijgen van de
mogelijkheden vindt u hieronder onze standaardtrainingen.

Neem voor informatie contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Standaardtrainingen

Online Training EPD - € 40 per persoon
U leert hoe u het patiëntdossier kunt vullen, controleren, aanpassen en beheren. Ook ontdekt u hoe u gebruik kunt maken van de agenda, meetinstrumenten, zorgpaden en tekstverwerker. Na deze training kunt u zorginhoudelijk werken met Incura.

Training Financiën - € 275 per persoon
In deze training op locatie wordt het volledige facturatieproces binnen Incura uiteengezet. U leert over de voorwaarden om te kunnen factureren, contractafspraken, tarieven, overzichten en controle op het facturatieproces.

Training Boekhouding 1 - € 275 per persoon
In deze training op locatie leert u boekhouden binnen Incura. Het is voor deze training noodzakelijk dat u al zorginhoudelijk heeft gewerkt met Incura en dat uw gratis boekhoudkundig overstapgesprek heeft plaatsgevonden.

Training Boekhouding 2 - € 275 per persoon
In deze training op locatie worden de beginselen van de boekhouding kort behandeld, vervolgens gaan we dieper in op het debiteurenbeheer. Ook is er ruimte om uw eigen casus te bespreken. Deze training is een vervolg op de Training Boekhouding 1.

Webinar Tekstverwerker – € 40 per persoon
De nieuwe tekstverwerker vraagt om een andere manier van werken dan de oude tekstverwerker. Zo is een belangrijk uitgangspunt dat tijdens het kopiëren en knippen de gegevens zoveel mogelijk in de tekstverwerker en daarmee op de server van Incura dienen te blijven. Leer tijdens het webinar optimaal gebruik maken van de nieuwe tekstverwerker en bespaar tijd gedurende uw dagelijkse werkzaamheden.

Webinar Multimedia 1 – € 40 per persoon
Wilt u weten hoe een audio opname toevoegt aan het EPD? Of een foto van uw patiënt? Incura biedt u de mogelijkheid om uw dossier modern en aantrekkelijk vorm te geven. Tijdens dit webinar laten we zien hoe u mediabestanden (audio, foto, video en PDF) beheert binnen Incura of via de app. Na het webinar weet u hoe u binnen uw dossiers handig gebruik kunt maken van media.

Webinar Multimedia 2 - € 40 per persoon
Dit is een vervolg op het Webinar Multimedia 1. Tijdens dit webinar gaan we dieper in op het gebruik van media. U leert binnen Windows simpele bewerkingen te maken van foto’s en audiobestanden. Let op: het bewerken van video komt niet aan bod tijdens dit webinar, volg daarvoor het Webinar Videobewerking.

Webinar Videobewerking - € 40 per persoon
Tijdens dit webinar laten we zien hoe u video’s kunt beheren binnen Incura of via de app. Ook leert u hoe u binnen Windows video’s kunt bewerken:

  • Knippen en plakken
  • Verscherpen, vertragen, versnellen
  • 2 Beelden op 1 scherm om te vergelijken
  • Video’s comprimeren (zo klein mogelijk opslaan met behoud van kwaliteit)

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW