Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg
Incura EPD zorgdomein

Via deze koppeling ontvangt jouw praktijk bij een verwijzing via ZorgDomein automatisch alle medisch relevante gegevens snel en foutloos in het patiëntendossier.

Wat kun je als Incura gebruiker met ZorgDomein?

ZorgDomein is een online platform waar zorgvraag en zorgaanbod bij elkaar worden gebracht. Ruim 90% van de huisartsen werkt met ZorgDomein. Ook als Incura gebruiker kun je de voordelen van ZorgDomein ervaren.

Met ZorgDomein toon je zorgaanbod aan de huisarts en ontvang je verwijzingen digitaal, compleet en volgens de geldende richtlijnen. Ook kun je gemakkelijk rapportages versturen en ontvangen.

Kortom, betere samenwerking met de huisarts, minder administratieve last voor de praktijk, heldere en veilige communicatie en altijd een complete verwijzing. Lees meer op zorgdomein.com/praktijken.

Wat zijn de kosten voor ZorgDomein?

De kosten voor ZorgDomein voor praktijken bedragen:

  • éénmalig € 30,- registratiekosten
  • De maandelijkse kosten zijn, ongeacht het aantal locaties:
  • voor praktijken met 1 of 2 zorgverleners: € 20
  • voor praktijken met 3 tot 8 zorgverleners: € 30 
  • voor praktijken met 9 tot 15 zorgverleners: € 50
  • voor praktijken met 16 of meer zorgverleners: € 120

Voor een praktijk met 1 locatie en 1 zorgverlener bedragen de kosten dus € 16,- per maand (excl. BTW). ZorgDomein rekent geen extra kosten voor het gebruik van de koppeling met Incura.

Start nu met ZorgDomein en ontvang 7,5% korting!

We zijn trots op deze nieuwe samenwerking! Daarom krijg jij, als Incura gebruiker, maar liefst 7,5% korting op je maandelijkse kosten voor ZorgDomein als je je nu aanmeldt!

Wil je profiteren van deze aantrekkelijke korting? Meld dan hier direct je praktijk aan en vermeld hierbij dat je Incura gebruiker bent.

Benieuwd hoe ZorgDomein werkt?

Bekijk dan de video van ZorgDomein waarin wordt uitgelegd hoe ZorgDomein in de praktijk werkt.

Koppeling ZorgDomein activeren in Incura

Nadat je abonnement geregeld is bij ZorgDomein, activeer je je koppeling door de ZorgDomein optie aan te zetten in Incura. Alle informatie over het koppelen van Incura met ZorgDomein vind je in onze praktische handleiding.

Heb je nog vragen?

Voor vragen over een abonnement van ZorgDomein, kun je contact opnemen met ZorgDomein Support via mail of via 020 – 471 52 82.

Voor vragen over de koppeling van Zorgdomein met Incura, kun je contact opnemen met onze medewerkers van Customer Support, bereikbaar via mail of via 088 – 946 22 73. We zijn je graag van dienst

Ook kun je kijken of jouw vraag er tussen staat bij de veelgestelde vragen over ZorgDomein op onze supportsite.