‘Onze’ Jan Pieter is nu ‘Lid van de Orde van Oranje Nassau’!

Op vrijdag 26 april heeft Jan Pieter Schoon een koninklijke onderscheiding gekregen en is nu “Lid van de Orde van Oranje Nassau”!

De onderscheiding werd aan Jan Pieter uitgereikt door de burgemeester van Velsen, Frank Dales.

Jan Pieter heeft zijn onderscheiding te danken aan zijn vele vrijwilligersfuncties waarin hij vaak de “penningen” beheert naast zijn altijd goed bedoelde, bestuurlijke adviezen.

Hij heeft dat o.a. gedaan in veel functies binnen de Oud Katholieke kerk op zowel lokaal als landelijk niveau. Tevens is hij als vrijwilliger sociaal maatschappelijk betrokken bij diverse organisaties, waaronder de Rotary IJmond.

Uiteraard zijn we supertrots dat we zo’n harde werker (zowel binnen als buiten WinBase) in ons midden hebben!

Vraag nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.