Zien we elkaar tijdens de Dag van de Fysiotherapeut?

Je kunt de mensen van Incura persoonlijk ontmoeten tijdens de Dag van de Fysiotherapeut op zaterdag 16 november in 1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch. We nodigen je dan ook van harte uit om een bezoekje aan onze stand, nummer 81, te brengen en je te laten verrassen!

Voor meer informatie over deze dag kun je terecht op de website van de KNGF.

Heb je plannen om je eigen fysiopraktijk te starten? Dan hebben we een interessant aanbod voor jou; het Incura Starterspakket!  Veilige en betrouwbare alles-in-één EPD software tegen een aantrekkelijke prijs, speciaal voor startende praktijken!

Bekijk ook ons blog met daarin handige tips voor het starten van je eigen fysiopraktijk.

Vraag  onze nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.