Incura heeft Kiwa keurmerk voor Elektronisch Cliënten Dossier (ECD)!

Incura heeft nu officieel het Kiwa keurmerk voor het Elektronisch Cliënten Dossier. Mijn Keurmerk van Kiwa is hét kwaliteitskeurmerk voor zzp’ers in de zorg.

Als je als ZZP-er in de zorg met Incura werkt, kun je nu aantonen dat je werkt met een door Kiwa getoetst en goedgekeurd ECD (Elektronisch Cliënten Dossier). Op de website van Kiwa, Mijn Keurmerk.nl, wordt Incura vermeld op de pagina ‘Documenten’ bij ‘B40 Cliëntdossier – Elektronisch Cliënten Dossier.

Vraag nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73