Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Incura EPD
en KING Finance software
voor boekhouden

(voorheen iMUIS Online)

Ben je zorgprofessional en op zoek naar een duidelijk en efficiënt boekhoudprogramma dat optimaal aansluit bij je wensen? Dan is het handig om te weten dat als je kiest voor het Incura EPD pakket voor je patiëntenadministratie, je ook de KING Finance (voorheen iMUIS Online) boekhoudsoftware er bij krijgt! Een volwaardig pakket dat volledig geïntegreerd is in de Incura EPD software.

De voordelen van de combinatie Incura en KING Finance (voorheen iMUIS Online)

Het verzorgen van je patientenadministratie en vervolgens het maken van facturen, het regelen van je bankzaken en het digitaal bewaren van je administratie is veilig en eenvoudig en wat prettig is: je hebt geen uitgebreide boekhoudkundige kennis nodig om goed met Incura EPD in combinatie met KING Finance (voorheen iMUIS Online) te werken.
Werk je met KING Finance (voorheen iMUIS Online) in Incura dan heb je direct een aantal voordelen die je niet hebt als je met aparte boekhoudsoftware werkt.

Snel en beter inzicht in de financiële resultaten van je praktijk, het KING Finance dashboard

King Finance bied je de mogelijkheid om een dashboard in te richten naar eigen wens. Op die manier heb je snel toegang tot belangrijke zaken zoals:

Direct inzicht in het vrij beschikbare saldo liquide middelen en de ruimte om te investeren

Drie handige interactieve grafieken met de ontwikkeling van omzet, kosten en het resultaat van de afgelopen 12 maanden

Wil je meer details dan kun je direct doorklikken naar de onderliggende proef saldibalans

Via één klik naar veelgebruikte functionaliteiten

In het startmenu van Incura KING Finance staan drie snelkoppelingen naar de meest gebruikte functionaliteiten van je praktijk boekhouding:

Bankafschriften met alle mutaties

Debiteuren, alles of alleen openstaande debiteuren

Rapporten

Snel en beter inzicht in de financiële resultaten van je praktijk, het KING Finance dashboard

Ben je klaar met een behandeling dan zet je je factuur klaar in Incura. Deze wordt direct automatisch verwerkt in je KING Finance boekhouding.

Openstaande posten worden weer gesynchroniseerd naar Incura

Hierdoor is je boekhouding altijd up-to-date

Bijna alles is geautomatiseerd

Zo kun je met de bankkoppeling in KING Finance zelf je zakelijke rekeningen van de grotere banken koppelen, zoals ABN-AMRO, Rabobank, ING en Knab. In de bank worden je ontvangsten van patiënten en verzekeraars herkend en automatisch gekoppeld aan de nog openstaande post. Handmatig een factuur opstellen is ook geen probleem.

Verder kun je herkenningen instellen. Bijvoorbeeld op uitgaven die geregeld terugkeren. Eén keer instellen en vervolgens heb je er geen omkijken meer naar. Op die manier houd je veel aandacht over voor belangrijke zaken, zoals je patiënten.

Minder klikken voor meer resultaat!

Ook aan de slag met KING Finance (voorheen iMUIS Online) in Incura? We helpen je op weg.

Om ervoor te zorgen dat je, als nieuwe Incura klant, het boekhoudprogramma KING Finance leert kennen, bieden we je een gratis opstartgesprek. Hierbij leer je de meest belangrijke functies te vinden en bedienen.

Handleidingen en diverse instructievideo’s beschikbaar

Op onze supportsite kun je vele handleidingen, documentaties, instructievideo’s & webinars vinden die je helpen bij de boekhouding. Deze zijn vrij beschikbaar. Liever ondersteuning via een persoonlijke training? Ook dat is geen probleem; de Incura Academie helpt je op weg.

Heb je een boekhoudkundig probleem waar je zelf niet uit komt? Maak dan een afspraak met de boekhoudkundig expert van Incura, Vincent van Rooij. Hier zijn wel kosten aan verbonden (€ 90,75 per uur excl. BTW). De bestede tijd wordt afgerond per 15 minuten en de kosten vind je terug op je maandelijkse factuur.

Kennismaken met KING Finance software in Incura?
Bekijk dan het online webinar