fbpx

Incura EPD en iMUIS Online software voor boekhouden

Ben je zorgprofessional en op zoek naar een duidelijk en efficiënt boekhoudprogramma dat optimaal aansluit bij je wensen? Dan is het handig om te weten dat als je kiest voor het Incura EPD pakket voor je patiëntenadministratie, je ook de iMUIS Online boekhoudsoftware er bij krijgt! Een volwaardig pakket dat volledig geïntegreerd is in de Incura EPD software.

Het verzorgen van je patientenadministratie en vervolgens het maken van facturen, het regelen van je bankzaken en het digitaal bewaren van je administratie is veilig en eenvoudig en wat prettig is: je hebt geen uitgebreide boekhoudkundige kennis nodig om goed met Incura EPD in combinatie met iMUIS  te werken.

De voordelen van de combinatie Incura en iMUIS Online

Werk je met iMUIS Online in Incura dan heb je direct een aantal voordelen die je niet hebt als je met aparte boekhoudsoftware werkt.

Snel en beter inzicht in de financiële resultaten van je praktijk, het iMUIS Online Dashboard

iMUIS Online bied je de mogelijkheid om een dashboard in te richten naar eigen wens. Op die manier heb je snel toegang tot belangrijke zaken zoals:

  • direct inzicht in het vrij beschikbare saldo liquide middelen en de ruimte om te investeren;
  • drie handige interactieve grafieken met de ontwikkeling van omzet, kosten en het resultaat van de afgelopen 12 maanden;
  • wil je meer details dan kun je direct doorklikken naar de onderliggende proef saldibalans.

Via één klik naar veelgebruikte functionaliteiten

In het startmenu van Incura iMUIS Online staan drie snelkoppelingen naar de meest gebruikte functionaliteiten van je praktijk boekhouding:

  • Bankafschriften met alle mutaties
  • Debiteuren, alles of alleen openstaande debiteuren
  • Rapporten

Snel en beter inzicht in de financiële resultaten van je praktijk, het iMUIS Online Dashboard

Ben je klaar met een behandeling dan zet je je factuur klaar in Incura. Deze wordt direct automatisch verwerkt in je iMUIS Online boekhouding.

  • Openstaande posten worden weer gesynchroniseerd naar Incura.
  • Hierdoor is je boekhouding altijd up-to-date.

Bijna alles is geautomatiseerd

Zo kun je met de bankkoppeling in iMUIS Online zelf je zakelijke rekeningen van de grotere banken koppelen, zoals ABN-AMRO, Rabobank, ING en Knab. In de bank worden je ontvangsten van patiënten en verzekeraars herkend en automatisch gekoppeld aan de nog openstaande post. Handmatig een factuur opstellen is ook geen probleem.

Verder kun je herkenningen instellen. Bijvoorbeeld op uitgaven die geregeld terugkeren. Eén keer instellen en vervolgens heb je er geen omkijken meer naar. Op die manier houd je veel aandacht over voor belangrijke zaken, zoals je patiënten.

Minder klikken voor meer resultaat!

Ook aan de slag met iMUIS Online in Incura? We helpen je op weg.

Om ervoor te zorgen dat je, als nieuwe Incura klant, het boekhoudprogramma iMUIS Online leert kennen, bieden we je een gratis opstartgesprek. Hierbij leer je de meest belangrijke functies te vinden en bedienen.

Handleidingen en diverse instructievideo’s beschikbaar

Op onze supportsite kun je vele handleidingen, documentaties, instructievideo’s & webinars vinden die je helpen bij de boekhouding. Deze zijn vrij beschikbaar. Liever ondersteuning via een persoonlijke training? Ook dat is geen probleem; de Incura Academie helpt je op weg.

Heb je een boekhoudkundig probleem waar je zelf niet uit komt? Maak dan een afspraak met de boekhoudkundig expert van Incura, Vincent van Rooij. Hier zijn wel kosten aan verbonden (€ 90,75 per uur excl. BTW). De bestede tijd wordt afgerond per 15 minuten en de kosten vind je terug op je maandelijkse factuur.

Kennismaken met iMUIS Online software in Incura? Bekijk dan het online webinar