Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Ze zit op haar plek en wil voorlopig niet weg. Juliette van der Vliet is productadviseur bij Incura, en happy. In haar functie combineert ze haar kennis van fysiotherapie en information science. En draagt ze bij aan betere zorg door het slim inzetten van ICT. Het is precies wat ze wil. En fijne collega’s.

Ruim een jaar werk ik nu bij Incura. Dat bevalt heel goed. Ik heb hartstikke leuke collega’s. We gaan goed met elkaar om en hebben regelmatig teamuitjes. Altijd gezellig. Wat ik belangrijk vind, is dat we open en eerlijk naar elkaar zijn. Door een positief kritische instelling blijven we scherp en kunnen we onze software en dienstverlening continu verbeteren.

We willen helpen de zorg in Nederland te verbeteren

In mijn werk spreek ik veel klanten die met Incura werken, ons softwarepakket voor zorgverleners. Ik luister naar hun wensen en vertaal dat samen met onze developers in oplossingen. Dat sluit perfect aan op mijn studies fysiotherapie en information science. Ik heb hart voor de zorg en raak elke keer weer gefascineerd door de mogelijkheden van ICT. Door mijn werkervaring in de fysiotherapie kan ik me ook goed verplaatsen in de wereld van zorgverleners. Ik weet waar ze tegenaanlopen en wat ze nodig hebben. Dat helpt me in mijn werk.

Incura is een fijn softwarepakket voor zorgverleners om mee te werken. Het is overzichtelijk. Je kunt altijd en overal inloggen. En het biedt standaard veel extra’s naast het elektronisch patiëntendossier. Je kunt er de boekhouding mee doen en facturen versturen. Of gebruikmaken van meetinstrumenten en managementinformatie. En alles is inclusief. Inclusief onze uitstekende service . We hebben een klantwaardering van 8,5.

Dat is geen reden om achterover te leunen. We blijven onszelf vernieuwen en verbeteren. Ons doel is de administratieve last voor zorgverleners terugbrengen naar nul. Hoe minder tijd je kwijt bent aan de administratie, hoe meer aandacht je aan patiënten kunt besteden. Daardoor zijn uiteindelijk minder behandelingen nodig. Zo helpen we de zorg in Nederland verbeteren en de zorgkosten verlagen.