Incura aanwezig op VGCt Congres

Incura is aanwezig op het VGCt Congres op donderdag 9 en vrijdag 10 november in hotel en conferentiecentrum NH Koningshof in Veldhoven. U bent van harte welkom op onze stand!

Netwerken

Incura op VGCt Congres

De VGCt is de onafhankelijke wetenschappelijke vereniging voor cognitief gedragstherapeuten en cognitief gedragstherapeutisch werkers in Nederland. Op donderdag 9 en vrijdag 10 november organiseert zij haar najaarscongres in Veldhoven.

Dit jaar is het thema ‘netwerken’. Niet alleen het netwerken dat we met borrelen associëren maar ook de netwerken van symptomen en systemen van uw cliënten. Hoe werken de symptomen op elkaar in en hoe kunt u deze het beste behandelen? Ook is er aandacht voor de systemen van uw cliënten. Hoe worden partners, kinderen en andere naasten betrokken bij de behandeling? Is hier misschien nog een slag te maken?

Kom langs op onze stand

Incura is partner van het VGCt Congres. Op onze stand laten we u graag zien hoe u met de nieuwste functionaliteiten nog efficiënter kunt werken binnen uw praktijk of instelling. Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwe apps? Op de stand lichten we alvast een tipje van de sluier op. Graag tot dan!

Meld u aan