Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Na een jaar hard werken heb je eindelijk vakantie. Terwijl je heerlijk geniet van een goed boek in de zon, realiseer je je dat de vakantie al bijna voorbij is. Je wilt er eigenlijk nog niet aan denken, maar stiekem zie je er als een berg tegenop om al het administratieve werk, dat is blijven liggen in jouw praktijk, te verwerken. De back-to-work-stress slaat toe. Hoe voorkom je dit? Maak gebruik van praktische EPD software!

Wat kun je met de juiste EPD software?

Met software voor een elektronisch patiëntendossier (EPD) worden alle patiëntgegevens digitaal vastgelegd. De informatie wordt beveiligd en elektronisch opgeslagen en dient als ondersteuning voor jou als zorgprofessional om continu efficiënte en effectieve zorg te kunnen leveren. Een goed EPD systeem dient te voldoen aan de behoeften van de zorgprofessionals en ondersteunende zorgprocessen.

Altijd overal actuele gegevens, ook voor de cliënt

Waar je ook bent, met een EPD softwarepakket heb je overal toegang tot de actuele informatie. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je cliënt. Heb je een waarnemer in je praktijk tijdens je vakantie? Bedenk dan hoe eenvoudig het is om diegene toegang te geven tot jouw EPD systeem, zodat jouw taken moeiteloos kunnen worden overgenomen.

Geautomatiseerde processen

Doordat alle patiëntgegevens digitaal zijn vastgelegd, biedt een EPD systeem ook de mogelijkheid om te kunnen factureren en declareren binnen het systeem.
Met de juiste EPD software declareer je direct aan alle zorgverzekeraars. Daarnaast zijn er eindeloos veel mogelijkheden om het EPD systeem te koppelen aan andere relevante partijen. Zo kun je de communicatie centraliseren, niet alleen heel handig, maar ook nog eens heel efficiënt! Hierdoor hoef je geen gegevens meer over te nemen van andere pakketten wat je enorm veel tijd oplevert.

Waar moet goeie EPD software aan voldoen?

Allereerst is het van belang dat het EPD systeem veiligheid kan waarborgen en gebruiksvriendelijk is, zodat je optimaal gebruik kunt maken van het systeem. Daarnaast is het belangrijk dat taken kunnen worden geautomatiseerd en er diverse koppelingen beschikbaar zijn met relevante derde partijen, waardoor jij efficiënter kunt werken.

Incura, software met hart en ziel voor de zorgprofessional

Als therapeut wil je mensen helpen, wat je specialisme ook is. Helpen doe je door te behandelen, niet door te boekhouden. Dat hebben we als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van onze EPD software. Met Incura ben je minder tijd kwijt aan je administratie en kun je meer aandacht aan je patiënten besteden. Daar wordt iedereen beter van.

Incura is geschikt voor alle praktijktypen. We hebben het zo gemaakt dat je het kunt aanpassen naar jouw wensen. En met de app heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens, 24 uur per dag, waar ook ter wereld.

De beveiliging van patiëntgegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. Incura is één van de weinige EPD softwareleveranciers die jaarlijks gecertificeerd wordt volgens ISO 277001 en NEN 7510.

Wil jij voortaan genieten van een vakantie zonder zorgen?

Kijk dan eens wat Incura voor je kan betekenen. Neem een kijkje hier op onze website voor meer informatie, of klik op onderstaande button om direct een demo aan te vragen.