Incura aanwezig op Dag van de Fysiotherapeut 2018

Incura stand op dag van de fysiotherapeut

Op zaterdag 8 december organiseert het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) de Dag van de Fysiotherapeut 2018. Fysiotherapeuten ontmoeten elkaar in het centraal gelegen Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Een ideale kans om uw kennis bij te spijkeren, inspiratie op te doen en te netwerken met andere professionals. U komt toch ook?

Kom langs op onze stand

Incura is partner van de Dag van de Fysiotherapeut. U bent van harte welkom op onze stand met nummer 43/44! Graag laten we zien hoe u met de nieuwste functionaliteiten nog efficiënter kunt werken binnen uw praktijk of instelling.

Uiteraard gaan we vooral door met het optimaliseren van uw Incura. Er staan daarom diverse mooie ontwikkelingen op de planning voor het komende jaar.
Daarmee willen we u én uw cliënten graag blij maken!

Nieuwsgierig? Breng dan vooral een bezoekje aan onze stand, onze medewerkers staan uw graag persoonlijk te woord voor al uw vragen en feedback!