Hoera, we hebben een nieuwe website!

Deel je mening met ons want met jouw feedback kunnen wij weer verder bouwen aan onze software. En als dank delen we graag kadootjes uit!

Hoera, we hebben een nieuwe Incura website!

Deel je mening met ons want met jouw feedback kunnen wij weer verder bouwen aan onze software. En als dank delen we graag kadootjes uit!

Je maakt kans op een mooie Dopper, een gratis Incura webinar naar keuze of een supermooie en vooral handige Ipad mini! Praktisch voor je dagelijkse werkzaamheden in je praktijk, voor onderweg of thuis. En voor jou natuurlijk prima geschikt om mee te werken als Incura gebruiker.

Incura, software met hart en ziel. Voor professionals in de zorg.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73

© 2020 Incura | site: Ambasco Reclame en Marketing